jūnijs
Posted by inese_tk on 2018.06.02 at 13:02kad palikuši pāri vārīti zaļie griķi, bet slinkums cept kokletus, jātaisa paštēts.
vārīti zaļie griķi (gan jau var arī parastos, man vienkārši negaršo)
šampiņjoni (sezonā varētu būt baigi labi ar bekām vai gailenēm)
sīpols
garšvielas (pēc vēlmēm un gaumes)
maktena ķiplokdaiva
tējkarotes gals šķidro dūmu (optional)
2 saulē kaltēti tomāti (optional)
šļuka balzamiko
šļuka olīveļļas
apcep sīpolu un sēnes, ļauj mazliet atdzist. samet visu blenderī un sablendē.
divos naktī izskatās tā
vārīti zaļie griķi (gan jau var arī parastos, man vienkārši negaršo)
šampiņjoni (sezonā varētu būt baigi labi ar bekām vai gailenēm)
sīpols
garšvielas (pēc vēlmēm un gaumes)
maktena ķiplokdaiva
tējkarotes gals šķidro dūmu (optional)
2 saulē kaltēti tomāti (optional)
šļuka balzamiko
šļuka olīveļļas
apcep sīpolu un sēnes, ļauj mazliet atdzist. samet visu blenderī un sablendē.
divos naktī izskatās tā