10 Oktobris 2010 @ 12:47
 
Grauzdēta rupjmaize ar margarīnu.
Pagatavošanai nepieciešamas divas šķēles rupjmaizes. Vislabāk ķieģelīša. Margarīna pika.
Apgrauzdē rupjmaizi tosterī. Var izmantot arī cepeškrāsni, gludekli vai citu piemērotu sadzīves ierīci. Galvenais nepārforsēt, lai neizlūzt zobi ēdot. Kamēr maize vēl silta, uzsmērē margarīnu. Pasniedz... Nevienam ndpasniedz, apēd pats.
 
 
( Post a new comment )
[info]bohemija on 10. Oktobris 2010 - 14:20
gludekli :D
(Atbildēt) (Link)
[info]petrovichs on 10. Oktobris 2010 - 14:25
Neapstājies pie vienas šādas receptes, saraksti veselu krājumu grāmatai! :)
(Atbildēt) (Link)
[info]fanija on 10. Oktobris 2010 - 15:22
un ja vēl pēc tam pa virsu dažas plānas šķēlītes ķiploku.. :))
(Atbildēt) (Link)
[info]marija on 10. Oktobris 2010 - 16:19
grauzdēta maize vispār ir rullis!
(Atbildēt) (Link)
[info]krokomots on 10. Oktobris 2010 - 20:24
tas ir kaut kas no sērijas par cīsiņu vārīšanu elektr. tējkannā.
(Atbildēt) (Link)