koka klucis Konstantīns ([info]fedrs) wrote 26. Februāris 2010, 23:28
Savārīju apelsīnu zapti. Rimi kasiere, droši vien nodomāja, ka esmu jucis, ja pērku tādu lērumu negatavu apelsīnu. Redzēs kā uzglabāsies, ja vien līdz brīdim, kad atdzisīs, būs ko pildīt burkās, jo garšo sasodīti labi. Visģeniālākā bija pēdējā brīža ideja pierīvēt miziņu. Tagad ir pilna garšas buķete - skābums no apelsīniem, saldums no cukura un rūgtums no apelsīnu miziņām.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: