26 Februāris 2010 @ 23:28
 
Savārīju apelsīnu zapti. Rimi kasiere, droši vien nodomāja, ka esmu jucis, ja pērku tādu lērumu negatavu apelsīnu. Redzēs kā uzglabāsies, ja vien līdz brīdim, kad atdzisīs, būs ko pildīt burkās, jo garšo sasodīti labi. Visģeniālākā bija pēdējā brīža ideja pierīvēt miziņu. Tagad ir pilna garšas buķete - skābums no apelsīniem, saldums no cukura un rūgtums no apelsīnu miziņām.
 
 
( Post a new comment )
[info]amalija on 27. Februāris 2010 - 11:44
man zapte beigusies
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 27. Februāris 2010 - 12:29
Seko pozitīvam piemēram!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]chaika on 27. Februāris 2010 - 17:30
mēs no jums ko šādu negaidījām!!! tiešām.
(Atbildēt) (Link)