: who's that girl? - grammy. granny?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 11., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:05 - grammy. granny?
neteikšu, ko es domāju par Amy Winehouse mūziku un par cilvēkiem, kas vispār iedomājās viņu nominēt 5 (ja nemaldos) Grammy balvām, no kurām visas viņa arī dabūja. vienīgi smieklīgais aspekts ir tāds, ka gada dziesma Rehab tiešām raksturo pagājušo gadu t.s. A-list slavenību pasaulē.
un vēl es neteikšu, ko es domāju par cilvēkiem, kas Vainhausas mūziku mēģinās man iesmērēt kā kaut ko baigi labu, smieklīgu vai foršu. pardon my french, bet Amy Winehouse, Lily Allen (Austra, I've said this before) un visi pārējie jaunie, uzlecošie mūziķi, kas dzied tik pofigistiskā balsī, ka to knapi var nosaukt par dziedāšanu, my ass.
izlamājos.
varbūt tagad var beidzot arī celties.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shiry
Date:11. Februāris 2008 - 10:28
(Link)
Vot. Jā. Kuda mir kaķetsa.
[User Picture]
From:[info]zan
Date:11. Februāris 2008 - 21:02
(Link)
es gan esmu no visa šitā ļoti tālu, jo, kaut arī rādžiņš skan 24/7, tos jaunos uzlecošos es ne sitama nespēju iegaumēt un neatšķiru, kas ko dzied, bet zin kas ir - es tikko pa swh dzirdēju vienu dziesmu, par kuru es jau ilgi biju domājusi, a kas tas varētu būt un tā, izrādās, esot tā pati leģendārā Amy Winehouse ar dziesmeli, kas saucās "Love Is A Losing Game".
nez. es tagad drošības labad noklausīšos viņu tutrubā vēlreiz, bet man liekas, ka man tā pavisam mazdrusciņ tā dziesma tomērt varētu patikt. Tavās acīs es laikam tagad esmu zudusī dvēsle?
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Februāris 2008 - 00:10
(Link)
nay, bet tā dziesma Tev, ļoti iespējams, patīk tikai tāpēc, ka saistās ar zināmiem notikumiem :)
[User Picture]
From:[info]zan
Date:16. Februāris 2008 - 00:19
(Link)
šī nu paldies dievam ir viena no tām dziesmām, kas man nesaistās ar nekādiem fakin notikumiem, iespējams, tieši tāpēc arī patīk, jo visas citas ir sačakarētas ar "zināmiem" notikumiem.
a iespējams man vienkārši patīk vainhausas pūznis uz galvas :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Februāris 2008 - 00:58
(Link)
draugiem ir tendence pieņemt (akceptēt) tādus, kādi viņi ir. tikai neliec man viņu klausīties un mīlēt :) (to es par vainhausu, of course)

> Go to Top
Sviesta Ciba