: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 22., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:11
Starp citu, es jūtos galīgi švaki. Sākās apmēram ar to brīdi, kad izgāju no mājas. Aizjozu uz grāmatnīcu, tad pie mammas pēc naudas, atpakaļ uz grāmatnīcu un tad uz autokursiem. Sutoņa. Sāk galvā kaut kas nelabs darīties. Sākas kursi. Sēžu. Uzlieku savas brillītes, un galvā sāka kaut kas vēl nelabāks darīties. Sajūta, it kā kāds ar skrūvspīlēm spiestu pakausi kopā. Skatos uz to vadītāju un knapi varu acis noturēt vaļā, bet tiklīdz aizveru ciet, sajūta, ka galvu nevaru noturēt. Aizveru acis un miegu ciet. Nevis lēnām un mierīgi, bet ātri un nemierīgi. Acis ciet un galva tuvojas galdam. Visādi centos to galvu atbalstīt, un domāju, ka nemaz līdz mājām neaizvilktos, ja izietu ātrāk.
Pirmo stundu nomocīju, palasīju 15 min Mēnessgaismas tarifu, pat parēcu (pie sevis, protams) un daudz maz saņēmos vēl vienai stundai. Bija nedaudz labāk.
Kad beidzot es varēju bez sirdsapziņas pārmetumiem vilkties mājās, es sapratu, ka man sāp kāja. It kā man kāds ar golfa nūju būtu pa kreiso gurnu uzmaucis (bweh, tāpēc jau ir kreisais gurns).
Man bija nepieciešams saldējums. Par laimi, es pat izkasīju no sava maka pietiekami naudas. Dabūju saldējumu. izrādījās, ka tas ir šokolādes saldējums. Nepērciet nezināmus saldējumus! Protams, man negaršo šokolādes saldējums. Vislabprātāk es pašu galvu iebāztu saldējumā, bet nu, pēc tases dievišķās kafijas, es jau nejūtos vairs tik švaki.
Par to arī varam iedzert. Kafiju.
Vai tēju. Vai kefīru.
Nu tad vismaz ūdeni.
Garastāvoklis:: piano gabali nomierina prātus
Mūzika: 04 - Jenö Jandó - Piano Sonata No. 14. Moonlight

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]resonance
Date:22. Jūlijs 2004 - 21:30
(Link)
Man arī riebj šokolādes saldējums.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Jūlijs 2004 - 22:21
(Link)
Un rieksti arī.

Kas vēl tev negaršo?
From:[info]resonance
Date:23. Jūlijs 2004 - 13:03
(Link)
Es neēdu gaļu, bet tas nav tāpēc, ka negaršo, man besī sintētiskās vafeles (sveramās), un gāzētais minerālūdens arī ir pretīgs (tb der tikai uz smagām pohām).
/kaut gan paklausoties, ko viņi taj Baiļu faktorā ēd, liekas, ka to visu (izņemot gaļu) vēl varētu ēst..
[User Picture]
From:[info]f
Date:23. Jūlijs 2004 - 18:42
(Link)
heh, o jā..paskatoties uz Viņiem, ne tik gaļu var ēst, heh :)

tad jau tu veģetāriete, laikam. malace! man pagaidām ir smags princips neēst cūkgaļu un trušu gaļu. gāzētais minerālītis man arī riebjas.
From:[info]divi_g
Date:22. Jūlijs 2004 - 21:40
(Link)
Dodies mok gulēt. Miegs remdē daudzas kaites.
[User Picture]
From:[info]f
Date:22. Jūlijs 2004 - 22:24
(Link)
wiii, gulēt? Nē, nē, nekādā gadījumā :) es jau jūtos labāk. Pašiedvesmas spēks tomēr ir baigais malacis. man tikko salaboja visas figņas te, lai es varētu iekopēt filmas no cita kompja un es tagad ar kāru aci skatos uz katru filmu un pat nezinu, ar ko lai sāk! :DDD

> Go to Top
Sviesta Ciba