: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 31., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:18
pusdienu pārtraukuma esence slēpjas laikā, kuru var izmantot pēc saviem ieskatiem,
telpā, kuru izvēlos savu ieskatu izbaudīšanai,
un sabiedrībā, ar kuru pusdienot (pusdienot) vai nepusdienot,
nevis ēdienā, - kur lētāk, ērtāk un ātrāk.
tad jau var ēst darbā.
varētu, ja darbs būtu dzīve.

šis konkrētais man nav.
nākotnē man nebūtu iebildumu ēst kruasānus un dzert karstu šokolādi turpat pie sava skicēm, zīmuļiem, modes žurnāliem un audumu paraugiem apkrautā galda.
ja būs vieta, pusdienošu pat uz tā galda.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ventstulpacija
Date:31. Janvāris 2007 - 13:40
(Link)
vislabaakais man pusdienas laikaa patiktu nolikt ziimiiti uz galda PUSDIENU PAARTRAUKUMS - un tad skatiities kaa naak visi ar kaut kaadiem jautaajumiem, ierauga ziimiiti un aplauzushies aiziet!
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Februāris 2007 - 09:26
(Link)
ierauga zīmīti, aplauzušies aiziet, un tad smaidīgi nāk atkal - ar savu pusdienu kastīti rokās :)

> Go to Top
Sviesta Ciba