: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 31., 2007


[info]f13:18
pusdienu pārtraukuma esence slēpjas laikā, kuru var izmantot pēc saviem ieskatiem,
telpā, kuru izvēlos savu ieskatu izbaudīšanai,
un sabiedrībā, ar kuru pusdienot (pusdienot) vai nepusdienot,
nevis ēdienā, - kur lētāk, ērtāk un ātrāk.
tad jau var ēst darbā.
varētu, ja darbs būtu dzīve.

šis konkrētais man nav.
nākotnē man nebūtu iebildumu ēst kruasānus un dzert karstu šokolādi turpat pie sava skicēm, zīmuļiem, modes žurnāliem un audumu paraugiem apkrautā galda.
ja būs vieta, pusdienošu pat uz tā galda.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba