: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 8., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:34
tātad, piezvana h&m. nē, no sajūsmas nav jālauž krēsli, jo vizuālā merčendaizera pozīcijai man esot pārāk maza pieredze, bet vēl arī neesot pamata griezt vēnas, jo tie pārstāvji esot novērtējuši manu entuziasmu strādāt šai sfērā un ja man esot vēlēšanās, varu pretendēt uz to otru amatu, t.i., pie tiem, kas ir atbildīgie par naudas lietām.

tagad esmu tajā pašā pretendentu maisā, kur mana druška. nerunāsim par to, ka viņa pirmā pieteicās. un ka, ja ne viņa, tad es nemaz nezinātu, ka viņi meklē tādus cilvēkus. bet nu viņa jau ir uzaicināta uz nākamo kārtu, tā ka varbūt nekāda konkurence nemaz arī nebūs. tāda īsta vispār nemaz nevar būt, jo cipari galīgi nav mana spēcīgā puse.tas atgādina to reizi, kad mēs ar citu drušku abas sadomājām pirmajā ģimnāzijā stāties, un aizgājām par iespējām painteresēties nedēļu pirms iestājeksāmeniem, un laipnā tante, kas mūs sagaidīja, uzmundrinoši pavēstīja, ka mums mēģināt tikt iekšā tajā skolā ir tas pats, kas mēģināt izlīst caur adatas aci.

a ja tā padomā - taču pofik veņiki. kā būs, tā būs.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:8. Marts 2012 - 17:00
(Link)
Tās vienalga ir labas ziņas!
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Marts 2012 - 17:42
(Link)
tās ir magnētiskās vētras cienīgas ziņas :D
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:8. Marts 2012 - 18:37
(Link)
kad tad tāda vēl nāks pār mūsu galvām? Vai tad par maz jau nācis?! /tā traģiski/:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Marts 2012 - 18:41
(Link)
izlasīju cibā, tad palūkojos internetos - šodien. bet vispār viņas jau kādu laiku notiekot, bet šodien īpaši stipri, tā ka var nevēlamiem zvanītājiem teikt: "tu kaut kur pazūdi.. ik.. kr.. tšš...pazūdi.. čššš"
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:8. Marts 2012 - 18:51
(Link)
vaiture, to es domāju, ko ātrie šitik aktīvi šodien garām braukā! aij, betko tad nu vētras mums var padarīt, ja atnāk negaidīti viesi ar aliņiem, pīrādziņiem un kūciņu kastītē un vēl uzdāvina dumo anekdošu sējumiņu, kas saucas "Oilillā", kas interesanti, izdota izdevniecībā "Didam":D Nēnu, aizkaru stanga arī nokrita uz atvadām, to jau gan tie magnēti būs parāvuši:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Marts 2012 - 19:01
(Link)
didam un oilillā (visi pillā!), pērles!
jā, jā, mums šodien programmas bruka nost, bet tas, man liekas, kompji teica, ka nav ko strādāt, prazņiks taču.

> Go to Top
Sviesta Ciba