: who's that girl? - : matu smiņķi

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 14., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:48 - : matu smiņķi
kopš tās dienas, kad zan man parādīja garnier krāsas 111. toni, kas dod tādu zilganpelēkbaltu toni savus trīs gadus atpakaļ, izmantoju tikai to, un biju gluži apmierināta, ja neskaita tās reizes, kad man bija garāki mati, un tad vajadzēja klāt ļoti taupīgi, lai visiem pietiktu ar vienu kastīti.
tajās reizēs, kad tas tonis nebija dabūjams, bet sapucēties vajadzēja, ņēmu švarckopf, un biju ļoti neapmierināta, bet tā tomēr bija labāk, nekā staigāt ar ataugušām saknēm un matiem dzeltena cāļa šarmantajā nokrāsā.
un tad, šī gada sākumā, es nolēmu pamēģināt kaut ko jaunu, un pagādāju trīsreiz dārgāko l'oreal casting creme gloss tonī, kam nosaukumā bija vārds "pērles". kā redzams, esmu ļoti grūti iespaidojams cilvēks. nemaz jau nerunājot par to, ka pats tonis bija lielisks, pašu ķīmisko šķīdumu tik daudz, ka palika pāri, plus vēl arī tūbiņa ar matu balzāmu, kurš vēl aizvien nav beidzies, arī pievienotie cimdi, salīdzinājumā ar garnier, bija tādi, kas jutās kā cimdi, nevis kā rokās uzvilkts miskastes maiss (seriously, ar tādiem taču neko nevar pasākt).
domāju, viss - esmu atradusi the one!
skaidrs kā diena, nākamreiz (šoreiz) tās zortes nebija, paņēmu citu, arī l'oreal, excellence creme. un te, lai allahs stāv klāt - ir par serums matu galiem pirms krāsošanas.
kur es esmu dzīvojusi? kaut kādā akmens laikmetā! brīnums, ka mati vēl vietā. bet nu, labi, vēl jau krāsa tikai iekšā (un nupat sapratu, ka neieskatījos pulkstenī, cikos ieliku; lieliski, gudra meitene), neskriesim notikumiem pa priekšu.
īsāk sakot, neapmaksāta reklāma. ā, un šis tonis arī ir kaut kādas "visgaišākās pērles". nu, redzēsim. cerams, nav domātas gaišākās no melnajām.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:14. Februāris 2012 - 22:06
(Link)
krāsojot matus, man arī krāsa parasti paliek pāri (no vienas paciņas satura, un Tu zini, cik man gari mati :) )
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Februāris 2012 - 22:08
(Link)
bet tajā garnier ir riktīgi maz krāsas! nezinu, droši zini, ka tu visos ieklāj? :)

a ja pirms krāsošanas iztaisnoju, tad kaut kā šķiet, ka mazāk krāsu vajag.

> Go to Top
Sviesta Ciba