RGK

« previous entry | next entry »
Aug. 9th, 2012 | 11:04


Lai netā nedublētu lietas un ņemot vērā to, ka šeitan tomēr man dikti šaurs lasītāju loks, intro no bradājuma un pārējais tad linkā.

Kā iepriekš tiku minējis, objekts manu bridējaci vilināja kopš kāda 2000. gada, kad, braucot tur garām ar starppilsētu un mazliet vēlāk ar RS autobusu, manīju gar žoga iekšpusi stratēģiski izvietotus tornīšus un platformas ar vīriem tajos. Vīru rokās – letāli automātiņi… Interese īstenotā objekta apmeklējumā materializējās tikai šomēnes, sarunājot apmeklējumu ar objekta teritorijā esošajiem saimnieciskās darbības veicējiem.
Bradājuma laikā acis glāstīja ar dzeloņdrātīm nodrošināts perimetrs, kurš sevī ietvēra ēku, kuras vēderā spīguļoja dažādi telpu nosaukumi, piemēram: „111. Neizmantota telpa”; „207. Kriminālizmeklēšanas nodaļa”; „407. Sardzes norīkojuma tualete”; „413. Arestēto karavīru ēdnīca”; „414. Sardzes personālsastāva ēdnīca”; „1. Viennīca” u.tml. Aizturēto kameru blokā ir arī „Aizturēto virsniekvietnieku kamera” un „Aizturēto virsnieku kamera”. Kādas kameras durvis no iekšpuses rotā vājš, specifiskā gaismas leņķī manāms uzraksts ar zīmuli: „Свобода это рай” (Brīvība – tā ir paradīze), kas droši vien ir 1989. gada filmas С.Э.Р – Свобода это рай (1989) referencīte. Turpinājums te
 
Tags:

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {2}

(nav)

from: Anonīms
date: Aug. 13th, 2012 - 11:33
Pilns sakāmais

esmu tur sēdējis 1996 gadā,takā interesanti palasīt ka tur tagad izskatās,derētu pašam lidz turienei aiz staigāt.

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: Aug. 13th, 2012 - 11:48
Pilns sakāmais

Heh, redz, kā!

Būtu ļoti interesanti, ja Tu (Jūs) varētu pastāstīt sīkāk par to, kas un kā, par ko, kāda dienas kārtība bija un tamlīdzīgi.

Prieks, ka patika :)
Objektā notiek visādas rekonstrukcijas/saimnieciskā darbība un drīz (gads, divi) būšot tur Valsts meža dienesta pārstāvniecība vai kaut kas tamlīdzīgs.

Atbildēt | Ļaunuma sakne