running to stand still

March 30th, 2010

01:57 am

laika gaitā man ir izveidojies tāds kā riebums pret filmām, kas garākas par 2 stundām. ir filmas, kuras ir nevajadzīgi, pilnīgi nemotivēti izstieptas, un ir tādas filmas kā LOTR, kuras saīsināt vienkārši būtu grēks. vispār mani tracina arī pārāk garas grāmatas un seriālu sērijas. mani daudz kas tracina, heh, bet laikam pārāk garas filmas ir vienā no pirmajām vietām manā tracinošo lietu sarakstā.

anyway, 30 rock ir foršs seriāls, un, kā liekas, ciba man ir kļuvusi par nakts pierakstu vietu. dienās vienkārši notiek diezgan daudz kas, piemēram, vakar es satiku visādus foršus cilvēkus, biju pie ārsta, nodevu analīzes, kas būs pēc 10 dienām un līdz tam es varu nomirt aiz satraukumiem, un izvazājos pa visādām vietām, kur sen nebiju bijusi, tostarp Āgenskalna tirgu. tā tik ir cita pasaule.

10:32 am

man ļoti patīk jaunais Goldfrapp.
Tags:

11:09 pm

man šodien vairāki cilvēki teica, ka, spriežot pēc dr.lv bildēm, man klājoties ļoti interesanti.
gribēju atcirst, ka es jau tikai maskējos, bet sapratu, ka psc, man tiešām iet labi. un ir tik grūti būt ar to mierā. nemeklēt problēmas, netaisīt iekšējās scēnas un ārējās histērijas vai otrādāk un vienkārši priecāties. ir viegli būt ilgtermiņā bēdīgam un nomāktam, ir tik grūti priecāties vairākas dienas un nedēļas pēc kārtas, bet es pamazām to mācos.

šī bija ļoti laba diena. un es pazīstu tik daudz brīnišķīgus cilvēkus.
Powered by Sviesta Ciba