Par Koku Uz Kalna -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Friendliste bez k.
tags
latest posts
random
sotm
WISHLIST
Register of Reading

Jūlijs 18., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:27
diena izsūca no manis spēkus..... pusgurusi, vislabprātāk gulētu, bet citus tas īpaši neinteresē..... tas arī ir normāli, dabiski, pareizi un kā tik vēl ne...

visu dienu galvā skanēja white stripes - death letter.... traks var palikt, ja viss, ko vari padziedāt ir i got a letter this morning, what do you reckon it read... it said "hurry hurry! because the girl you love is dead.."

beidzot nopirku Zaratustru. Jauki skatīties uz to pašu vārdu, kur nu vēl Plūdoņa ievads un pati grāmata...
tāpat beidzot ieguvu Bilija TheFutureEmbrace...............
pērles no šī albūma.. ar Zaratustrisku pieskaņu, tātad ar manu dabisku, mūžīgu un neapzinātu atzīšanu....:
push the world away from your life, cast away the pearls that brings their swine to us... es, tā šķiet, vienmēr esmu darījusi...
uz vāciņa rakstīts debut album from the voice behind the SMASHING PUMPKINS, bet.. heh. pašam bilijam un faniem ir tāds neliels joks, ka ... daži strīdētos, ka šis nav mans pirmais albūms... :) jo viņš bija galvenais spēks aiz ķirbjiem......... VISĀ. nākošais galvenākais, tikai pie bungām, bet to novērtēs visi!, ir Džimijs...... bet.. pārējie.... *nopūta* negribas jau tā teikt.. bet.. ir tikai vārdi.

šobrīd prātā ir tas, kā rīt nodarbināšu Hansu... norvēģis, kuram es vienmēr devu vismaz 27, bet izrādās, ka tikai 21.... apsargs, diezgan ..... tāds, kāds nu ir, vīrietīgs. un praktiski nepazīstu.... palīgā?! ..ideja no Nīka bija "A sex museum would probably make him happiest".. mums tādi ir? ...kur [vēl tikai nedaudz]nepilngadīgos laiž iekšā? :D ja nu kāds vēlas un var, es būšu ļoti pateicīga par ieteikumiem.......
UN.. kur ir tas Budistu centrs? .....tur viņš ir, tur es nekad neesmu bijusi, bet noteikti gribu pabūt!

un jau otro vakaru ejot gulēt domāju par mr Nīku...viņam bija sapnis, kas ietvēra mani, un par to es jau reiz ieminējos...... un vienkārši gribās kādu viņa bildi ielikt. heh. bet nav jāuztraucas. viņs ir tieši tik tālu, lai es nekad negribētu kādas attiecības.

un šodien zaratustra atgādināja ko tādu, kam klusībā piekrītu.. tiešām klusībā, tas manī ir klusībā, jo kaut kā.. kaut kā es tomēr pretojos tam, bet.. sievietes vieta tiešām ir mājās pie bērniem.. dzemdēt bērnu ir tās sūtība. mūsdienu pasaulē to laikam piepildīt būtu neiespējami.... pat ja es varētu apprecēt [redz, Ne-tāda sieviete vienkārši runā manī....] un ļaut dzimt bērniem, pat ja es to tā vienkārši paciestu, pēc laika mani pamestu un mana dzīvē būtu, piedodiet, tādā pakaļā!... dodiet man kaut ko mūžīgu un es jums atmaksāšu ar to pašu....... tā es saku. bet nekad nezināsi, kad ir vai tā nav......

saņēmu savu sertifikātu.. apstulbu. procentuāli skatoties, vācu valdodu es uzrakstīju labāk ka latviešu valodu. tas arī skumdina manu dienu. DODIET MANAI VĀCU VALODAI C, KAUT D!!!, bet atgrieziet latviešu valodai A......... :( nevarēja būt tik slikti, kā tur saka.... un angļu.... heh. neskaitās.

mājās mazs kaķēns, šodien jau pavisam smuks..... ak, kāpēc gan ne bildes..... piedodiet, jo šī jau ir pāris nedēļas veca..
Image hosted by Photobucket.com

un man laikam ir pazudušas, vai vienkārši nogulsnējušās, visas nepatikas pret saldu, skumju mūziku.... pret mūziku, kas ilgojas. vairs nav, nu var klausīties atkal.................... :)

un gribu aizgaiņāt mākoņus manā pratā. gribas. gribas. bet prom nedodas. gaišu, tīru gaisu man dodiet. sauli un skaistas domas. vienkārši jāatver logs.
PATIESI. vienkārši jāatver logs.
i'll do myself a little favor and take a mountain and turn it into a mole just by playing a different role

(5 did not forget to do the most radical thing | i wanna be radical!)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:18. Jūlijs 2005 - 21:50
(Link)
nu nez vai varu, ko ieteikt tev sakarā ar mr., bet par minku gan - ui, ku šaušalīgi mīļš..
un es pašlaik klausos Sigur ros... arī tādas ilgu un apmierinājuma, kopā - skaņas..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Jūlijs 2005 - 21:54
(Link)
ko tieši no Sigur? :)
[User Picture]
From:[info]kaifinjsh
Date:18. Jūlijs 2005 - 21:55
(Link)
tā kā te ir tas, kas pagadījies, tad nav nekādas sajēgas, ko tieši - bet jaukas dziesmiņas..
[User Picture]
From:[info]coda
Date:18. Jūlijs 2005 - 21:56
(Link)
:)
From:[info]shiry
Date:19. Jūlijs 2005 - 12:17

Kitty!!!

(Link)
Lai kā arī mani par šo vienmēr apsmietu, es nespēju nesajūsmināties par tādu mazu, mīļu radījumu... Ārprāts... Cik sen tāds mazs ķiparēns nav redzēts...

Un tomēr nav normāli tas, ka praktiski visiem, ko zinu, svešvaloda ir augstāka par latviešu valodu. Es arī škrobojos par to, ka latviešu valodā nav A. Jo vajadzēja būt.

> Go to Top
Sviesta Ciba