Pilnmēness nogurdinātie - - Marple, Jane Marple.

About - Marple, Jane Marple.

Previous Entry - Marple, Jane Marple.27. Feb 2008 @ 22:28 Next Entry
Eš holmsi, en pinkertoni... kuram taisnība kuram taisnība, bleh.

Sāls ir rindkopā:

. Šķiet, ka Viktorijas tētis ar tādiem pārkāpumiem bija labi pazīstams, tādēļ viņš nekavējoties izdrukāja visus komentārus, bet pēc tam (vēl līdz šim nezināmu iemeslu dēļ) nez' kādēļ izgrieza visus savas meitas draudzenes Lindas rakstītos tekstus un aiznesa izdrukas ne tikai uz skolu, bet arī uz policiju, aicinot palīdzēt un bargi sodīt visus, kas bija stājušies viņas meitas ceļā.

Ф студию! Огласите весь список! Мр Брайт-саИд, скажите "б"!
Un tad paskatīsimies, ko teiksim.

Savukārt krutums ir tas kā raksta virsraksts parādās augšā browsera title joslā.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]mr_brightside
Date: 28. Februāris 2008 - 17:26
(Link)
Es jau par tās draudzenes tekstiem teicu, bet tagad speciāli paskatījos:
Sākumā ZVĢ sīkās liek smailijus ar vemšanu zem V.bildes un raksta "to sauc par FUBLU".

Tad draudzene Linda raksta: "(fakjū smailijs) juMs LoSEeem. viNja iR daiDZ labaaKA paR juMS. iebaaS savU rokU seV diBenaaa."

Kam seko reakcija no ZVĢ klasesbiedrenes: "tu dura ... bļin tu krievu sučka!!!!aizver savu paaksti citaadi dabuusi pa muti!!!!! uztaisiisim strelku!!!! nez.... kursss vinees!!! :D :D :D :D"

Linda uz to reaģē, teikdama: Bla tu šmara. Nu davai sataisam tik es nezinu kur, es tevi atpizdiitu ar vienu sitienu, pat mana siikā maasiica labaak par tevi kaujas. Iebāzīšu roku dirsā un caur muti izvilkšu pieverieš, šmara. Tādu Make up sataisītu. Buchnja mana Tada es saVLe.

Tālāk Profila īpašniece, kas salika bildes, Lindai atbild: "Blad tu pat nezini kas vinja taada ir, varu sadereet, ka vinja kaujas 3 reiz labaak nekā tu, ble pati labāk nemāki... un ko tad tu vispaar aizstāvi savu draudzenīti uzskati ka vinja memmīte, nē nu lab tā arī ir :D bet tikunta ko tu viņu aizstāvi, lai viņa pati tiek galā.... neiejaucies citu darīšanās tu ble kuce...." 2 minūtes vēlāk: "Viktorija jau pati nevar tikt galā ble viņa visiem jau pasūdzējās ka redz viņu apceļ... (fakjū smailijs)"

Linda nosauc viņu par šļušku, saka, ka atpizģitu visas te, un tad jautā Avispār - ko tu liec viņas bildes savā lbumā un tad apdirs? Nē nu prāta vispār nav. A jūs rīdzinieces vispār bomzes..."

utt



[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 28. Februāris 2008 - 18:12
(Link)
Ahā! Kaislība sit augsto vilni!
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba