Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
tā viņš tai dzīvītē ir... [gīkpuosts]28. Jūlijs 2011 - 21:08
Būdams eternāli slinksdzīvespriecīgs ilgstoši prātuļoju par datora kārtējo renesansi. Kā ar zināmu pārsteigumu biju konstatējis pirms kāda gada, man ir 64bitu Intel sistēma! Nospriedu, ka kaut kad jāpāriet no sava XP-32 uz W7-64, nu un pie reizes feisliftam arī jāpalielina atmiņa no 2GB uz 8.

Jāpiezīmē, ka ar atmiņas pirkšanu vedās daudz labāk (lasi: ātrāk) kā ar datora atjaunošanu. Tā kādus 3 mēnešus jau ar aizdomām veros, kā XP-32bit uzskata, ka man ir 4GB RAM, lai arī uz jaunieliktajām atmiņas tāfelītēm rakstīts kas pavisam cits — lai arī zināms, ka 32bitu Windowsi nemaz vairāk par 4GB nespēj redzēt, ik pa brīdim mācās melna baža, vai tik veikalā nav apšmaukuši.

Tad nu beidzot šodien saņemos dzēsti visu savu mantību ārā, lai būtu tīrs jauks placis, kur W7 kūleņot, un kā jau saimnieciskas dabas, gribēju pirms kloķa noraušanas nokopēt pa 2 gadiem sakrāto.

Un te nu man bija tādā zināmā skarbumā jāsaka, ka atskaitot manu dropboxa mapi, kura tāpat jau ir sasinhronizēta, un kurā nieka 500MB, man pa šiem gadiem nav uzkrājies NEKAS, ko būtu vērts saglabāt nākamībai.

Tā nu es te sēžu pie pussistas siles un domāju, vai mans digitālā krājēja instinkta trūkums ir bonuss vai lāsts.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba