Roxolana Destiny -
Jūlijs 3., 2021
18:21

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vieni no īrniekiem ir smalki izglītoti kultūras pilsētas turētāji un vēstures kūrētāji, however, viņu suns tiek palaists bezpriģelā pa mājas iekšpagalmu (koplietojamu) un mēneša laikā ir aizmīnējis visu zaļo zonu, un šie smalkie ļaudis nespēj procesēt, pat pēc pieklājīga e-pasta ar visām norādēm uz sūdīgo situāciju, ka viņiem, JĀ VIŅIEM pašiem aiz sava zvēra ir jāsavāc. Bāc!

Mūzika: Django Django Default
Tags:

(6 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]sirena
Date:4. Jūlijs 2021 - 00:00
(Link)
Fuj
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:4. Jūlijs 2021 - 08:31
(Link)
Smilga nekad tā nedarītu, esmu pārliecināta!
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:5. Jūlijs 2021 - 10:13
(Link)
izklausās tik riebīgi un snobiski!
šī laikam ir tāda lieta, ko ir vērts iekļaut īres līgumā.
varbūt vari uzrunāt pārējos īrniekus un par šo aprunāties? un uztaisīt kopīgu intervention īrnieku sapulcē (kuru uztaisa kaut kādu saimniecisku iemeslu dēļ)? nu vai kaut kā tā.
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:5. Jūlijs 2021 - 18:21
(Link)
Tieši iedomājos, ka turpmāk šis būs punkts līgumā. Baigi negribas pārāk dziļi atkal un atkal gremdēties tajā situācijā, dienu pēc solījuma "pēcpusdienā" atmīnēt, bez īpašas meklēšanas uzgāju veselas 8 "epizodes" vietā, kur biju lūgusi satīrīt. Ņēmu maisu un savācu pati. Es viņus tiešām nesaprotu un... izskatās, ka viņi mūs arī nē.
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:6. Jūlijs 2021 - 14:24
(Link)
izklausās, ka dažiem jāsāk paaugstināt apsaimniekošanas maksa par papildus darbu (darbs = laika un cilvēkresursu ieguldījums = papildu izmaksas).
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:6. Jūlijs 2021 - 21:45
(Link)
Tieši šodien, izrakstot rēķinu, apsaimniekošanas ailē drusku sakārojās pamainīt formulu, bet nē, pagaidām gribas iet naivo ticesanas ceļu, ka viņi saņemsies
Powered by Sviesta Ciba