Zuzannas domas - Gigants [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gigants [2. Sep 2005|00:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Microsoft Document fails - 41.4 MB. Vai es arī domāju, kad to taisīju? Laikam nē. Man vairāk nelejiet. Pat ūdeni ne.

Un vēl - es tikko pamanīju, ka uz tastatūras ir rakstīts WARNING: Some experts believe that use of any keyboard may cause serious injury. Consult statement on the back of this keyboard. Kas ir rakstīts uz Tavējās? Nu labi, neinteresē mani tas, bet savādi, ka šādu daudznozīmīgu un, iespējams, svarīgu brīdinājumu nebiju pamanījusi visu šo laiku.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:2. Septembris 2005 - 01:39
(Link)
Par to klaviatūru tas toč ir nopietni. Man kā maketētājam arī sanāk milzonīgi daudz pie kompja sēdēt un ar peli čakarēties, un sanāca tā, ka dabūj tādu kā tulznu zem plaukstas pamatnes, un stīvus pirkstus. Tad es paņēmu brīvāku laiciņu no darba, atpūtos, un tad dabūj tādu peles paliktni ar pufīgu spilventiņu, kur atbalstīt roku. Tagad viss normāli jau kādu laiciņu :]
From:[info]zuzanna
Date:2. Septembris 2005 - 01:43
(Link)
Par neērtu peli - tas bija skaidrs, bet šitāds uzraksts uz tastatūras liek domāt, ka bez maz vai nāvējoša var būt darbība uz tās. A kas zina - varbūt vienā jaukā brīdī dabūšu elektro šoku. Tev atkal neguļās vai darbiņš?
From:[info]divi_g
Date:2. Septembris 2005 - 08:08
(Link)
Pamēģini pārseivot - mok šams ir savācis kaudzi ar izmaiņu infu, tādēļ tik liels.
From:[info]zuzanna
Date:2. Septembris 2005 - 09:15
(Link)
Paldies par padomu - varbūt kādā citā gadījumā tas tieši tā arī ir, bet šis konkrētais ir tik liels - bildītes saliku - daudz. Bet ir ok. Tikai vienreiz uzkāra kompi. Un nu jau viss - vajag to tikai ierakstīt CD vai arī iespiest flašiņā.

hackers counter system