Zuzannas domas - Atkal par ikdienišķo [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Atkal par ikdienišķo [4. Jun 2007|23:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zuzanna
Date:4. Jūnijs 2007 - 23:46
(Link)
Nu re, bet nu uzminēt par manu bēdīgo materiālo stāvokli Tev neizdevās. Bet ir jau labi - šodien es apēdu vienu jogurtiņu un divas 11 santīmu vērtās nūdeļzupiņas. Labi, ka ir vēl tēja un kafija pietiekamos daudzumos. Un rīt jau ar māsas ierašanos atkal būs laba pārtika. Tagad plānoju, kā par Drogu 10 latu dāvanu karti ekonomiski iegādāties visas nepieciešamās saimniecības un personiskās higiēnas preces, jo tad, kad nav naudas, protams, beidzas gan šampūns, dezodorants un vēl veļas pulveris.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:00
(Link)
saproties, es vēl padomāju "varbūt cibā iepukstēt, lai kāds atnāk vakariņās". nekas dižs jau nebij, bet tīri gards sanāca pirmsalgasdienas ēdieniņš. ja man rīt neienāksies alga, tad būs tāpat kā tev. bet, ja ienāksies, varu aicināt pusdienās!
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:05
(Link)
Nu tad zini - tagad un citām reizēm - par labiem nodomiem ir jāziņo cibā! Tas varbūt neizglābs nevienu, bet nu kādu iepriecinās gan.
Bet paldies, rīt jau būs labi. Svarīgāk ir no piektdienas līdz pirmdienai izvilkt. Ja nu Tev tā nauda neienākas rīt, tad varu pacienāt ar kartupeļu pankūkām agrajās pusdienās, kas man konkrēti būs 12:00 pie manis mājās.
Vēl es varu cerēt uz māsas laipnību - ka viņa nopirks lētāku izlaiduma kleitu un atlikušo naudu ziedos trūkumcietējiem. Bet savukārt tāds naivums manā vecumā ir nepiedodams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 00:36
(Link)
eu, nu es tev rīt padošu ziņu! cikos celies?
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 09:02
(Link)
Tikko piecēlos :)
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 10:37
(Link)
Tā pārtikas paciņa ir saņemta. Šodien ēdienkartē skābeņzupa un kartupeļu pankūkas. Tad padod ziņu, ja gribi uz 12:00 atnākt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Jūnijs 2007 - 10:50
(Link)
skābeņzupa - tas ir kārdinoši, bet man sirdsapziņa neļaus apēst tavu skābeņzupu, turklāt es labāk pacietīšos līdz pēcpusdienas ēdienreizei, jo šodien gara diena stāv priekšā. bet paldies! iesim pusdienās rīt? :)
From:[info]zuzanna
Date:5. Jūnijs 2007 - 11:04
(Link)
Es vēl nezinu, ko darīšu rīt pusdienlaikā. Man liekas, ka rīt teju visu dienu draud vazāšanās pa apģērbu veikaliem kopā ar māsu. Tā kā - novēlu, lai Tev naudiņa ieskrien bankas kontā šodien un rīt jau viss iet normāli. :)

hackers counter system