|
[24. Apr 2007|01:50] |
Un ko es vēl gribēju atzīmēt - Stockmann ir Spānijas dienas un Elmārs Tannis dzīvajā taisīja kulinārijas šovu veikala apmeklētājiem. Bija jauki. Ja man nebūtu bailes visu salaist dēlī, es noteikti pamēģinātu mājās uztaisīt paelju, kas man dikti garšo. Uzreiz atceros laiskās dienas Setē, kas gan ir Francijā, bet manā gadījumā tik un tā saistās ar paelju. |
|
|
Comments: |
| From: | pzrk |
Date: | 24. Aprīlis 2007 - 02:16 |
---|
| | | (Link) |
|
Nevajag baidīties - ja arī nesanāks, nekas sāpīgs nebūs noticis, vien iegūsi pieredzi. Bet ja sanāks...
Nu jā - sāpīgākais - atziņa, ka tomēr neesmu dzimusi pavāre. Bet taisnība - pieredze arī kaut kā jāgūst. Nu labi - es kādā jaukā dienā saņemšos iepirkt safrānu un mīdijas.
| From: | pzrk |
Date: | 24. Aprīlis 2007 - 02:27 |
---|
| | | (Link) |
|
(Gribas šeit sarakstīt visādus uzmundrinošus un gandrīz vai kaujinieciskus saukļus visādās valodās.) :)
Paldies, paldies! Gan jau īstajā laikā man pietiks drosmes un viss notiks. Zinu, ka tas nebūs šomēness. Šomēness es varētu ēst citu gatavotu paelju. | |