Zuzannas domas - Gastronomiskās izvirtības [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gastronomiskās izvirtības [15. Nov 2014|23:17]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien tāda laimīga pamodos, paēdu labas brokastis (poļu veikalā dabūju kaut kādu Made in Latvia amaretto aromāta kafiju - ļoti garda brīvdienu rītos) un izgāju iepirkties.
Atnācu mājās izsalkusi kā vilks, bet jau zināju, ka gribēšu cept lasi. Tā nu sacepu lasi, sataisīju baltu mērci (es vēl aizvien mērces nemāku taisīt, bet šodien jau bija tīri jauks rezultāts - laikam pareizās garšvielas un tā) un kartupeļu biezputru sataisīju. Nu tā biezputra vairāk kā tāds kartupeļu krēms sanāca - piena un sviesta vietā liku drusku sviesta un diezgan daudz saldā (18%) krējuma. Man patīk čili piparus pielikt tai diezgan saldajai masai. Lasītis sanāca ideāls - lēni apcepts garšvielās, kad bija gatavs pārslacīju ar citrona sulu un tikai tad pieliku sāli.
Vispār iekšēji prasās ēst tīrāk - ļoti cenšos izskaust cūkgaļu, 100% vēl nesanāk, bet ir diezgan labi - arī par pārējo gaļu liekas, ka varētu iztikt, jo diez vai tajos ar varu barotajos lopiņos ir augsta uzturvērtība; gribu atteikties no kafijas kā nevajadzīga stimulatora - pagaidām pāreju uz bez-kofeīna šķīstošo, ceru, ka drīz negribēsies vispār; vēl aizvien uznāk kreivingi pēc čipšiem, bet nu kārdinājumā nekrītu pagaidām - 80% čipšu ir MSG, uz ko man ir spēcīga alerģija un tas palīdz pieņemt lēmumu - labāk uzēd taukaino brie; ēdu vairāk žāvētos augļus un riekstus - tagad pastiprināti ēdu lazdu riekstus, lai E vitamīnu drusku uzņemtu - nagi paliek stiprāki. Ja nebūtu sevis tik ļoti žēl mocīt, varētu arī uz kaut kādiem detox pasākumiem parakstīties, bet nu - laikam visu ar mēru vajag - es vēl neesmu tur.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:16. Novembris 2014 - 18:40
(Link)
es tiesi detoxaa portugaalee
From:[info]zuzanna
Date:16. Novembris 2014 - 19:50
(Link)
Lai Tev tur labs laiks! Gaidu ierakstus :)
Es ceru pirmajos jaunā gada mēnešos aizlidot uz Portugāli. Bet meklējot sauli.
Vajadzētu pabeigt te vienu afēru un tad būtu vairāk laika izglītoties par dažādiem detox, ko sev mājās varētu saorganizēt.

hackers counter system