Zuzannas domas - The Magic Numbers [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The Magic Numbers [25. Sep 2014|00:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien šmorēju kā kārtīga mājsaimniece rīt līdzi ņemamās pusdienas - pašai prieks par veselīgo dzīves veidu.
Cik no jums lieto Tinder un kā jums ar to veicas?
Es jau saprotu, ka mūža mīlu šitādās vietnēs nemeklē. Bet nu mans feila storijs ir šāds - Turcijā aiz neko darīt, guļot pludmalē un labākā drauga iedrošināta paskatījos, kas tad mums te tuvumā gozējas. Visādi britu un skandināvu tūristi, boring protams. Visādi mazāki un lielāki turku puikas ar'. Nu tad pāris es salaikoju un tad nu tiešām aiz neko darīt pačatoju ar dažiem - ar pāris turciski, ar pāris angliski. Mans labākais draugs jau ir sarunājis satikt vienu beibi piektdienas vakarā un es domāju, bļe, cik stulbi, davai - es arī kādu satikšu. Kā es to nodomāju, tā tieši viens no maniem čata draudziņiem man arī piedāvā satikties. Oh, well - es domāju - kāpēc ne. Vienojamies par noteikumiem un viss foršiņi. Mans labākais draugs savu beibi jau saticis un tur dudina pie galdiņa un es jūtos kā 5. ritenis diezgan konkrēti. Tad ierodās arī mans Tinder match :) Aizejam pie cita galdiņa parunāties. Runājam, runājam - par visu ko un neko, un tad viņš man saka: "Zini, man jābūt atklātam pret Tevi - es esmu precējies un man ir 5 mēnešus vecs zīdainis mājās." Un pēc tam rāda man zīdaiņa Ata bildes Iphonā. Nais.
Pateicos par atklātību un skaidri nostādīju, ka sorry vecīt, bet man laulības institūcija ir svarīga, tāpēc - wrong number and have a happy life. Tas gan neliedza mums drusku padejot, bet tā nu tas viss arī beidzās. Tā es domāju. Tagad viņš turpina man rakstīt, vai tiešām tiešām es pēc viņa neilgojos (wtf?) un vai tiešām viņam neesot cerība ar mani būt kopā (LOL). Un šorīt mani gan ļoti iejūsmināja 4 sekunžu video ar "labrīt" sveicienu man.
Atgriezos Dublinā un kaut pēc sākotnējās apņemšanās nafiginizēt šo aplikāciju, tomēr no tūkstošiem īru un latīņamerikāņu iebraucēju es sa-match-oju ar diviem turkiem. Es nevaru teikt, ka es viņus īpaši meklēju - bet nu - atrodu gan. Viens strādā Facebookā, otrs ir bijis precējies ar lietuvieti un Lietuvā nodzīvojis 6,5 gadus - arī IT jomā strādā, tikai Belfāstā.

Bet tas vispār ir nekas - īstenībā nācu ierakstīt, ka sestdien došos uz Magic Numbers koncertiņu Dublinā. Kad izsludināja koncertu kaut kad jūnijā vai jūlijā, mana iekšējā balss teica, ka es iešu uz to konci. Šodien atnāca arī ielūgums. Sweet. Jāgludina šlipse un pārējie pričendāļi.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]evy
Date:25. Septembris 2014 - 09:14
(Link)
ak, tinder...es pat pameegjinaaju, kameer maajaas lv biju juulijaa :D

sheit arii esmu meegjinaajusi aiz-neko-dariit paspeeleeties "patiik, nepatiik" stilaa. man tur no kaadiem 90+ "saderiigajiem" tikai viens likaas sakariigs! austraalis. bet diemzheel, brauc driiz prom no kamieljzemes, taadeelj atstaajam visu chata liimenii, jo nav ko kaardinaaties ar randinjiem, kur nekaa taalaaka nav plaanaa :)
From:[info]zuzanna
Date:25. Septembris 2014 - 10:31
(Link)
Jā, man arī te spēlējoties "patīk-nepatīk" lielākā daļa jau bildēs izskatās pārāk izmisuši, ka negribas ar viņiem pat čatot.
Un daudzi deitot negrib nemaz - svarīgākais ir one night stand un es cienu katru, kurš arī atklāti to pasaka un viss ok.
[User Picture]
From:[info]evy
Date:25. Septembris 2014 - 10:41
(Link)
haha, jaa, par tiem one night stand mana draudzene mani briidinaaja, teica, ka vinjai visi single friends are getting laid this way. es gan vinjai teicu, ka pieraadiishu, ka tinder var buut arii normaali cilveeki. pagaidaam man ir tikai tas viens austraalis, kuru kaa pieraadiijumu es nespeeju vinjai pasniegt, jo vinjsh brauc driiz prom. mekleeshu veel :D
From:[info]zuzanna
Date:25. Septembris 2014 - 14:30
(Link)
Ai, nu tie one night stands jau mūsu kultūrā nekas slikts nav, ja vien iesaistītās puses par to tā vienojas un nav citu slēpto mērķu vai agendu.
Bet nu tas nav mans stils tik un tā. Pirmais Tinder puisis, ar ko satikos Dublinā, bija tīri foršs un mēs vienu dienu aktīvi kāpelējām pa kalniem. Un nekā cita tur arī nebija, bet zinu, ka satikšu viņu vēl kaut kad kopīgo interešu vārdā, bet nekādas ķīmijas 'n stuff nav.
Lai Tev veicas ar meklējumiem! Es pati gan laikam izstāšos pagaidām :)

hackers counter system