Zuzannas domas - Vecums un apresnēšana [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vecums un apresnēšana [18. Aug 2014|17:00]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Kā jau plānoju, sestdienu pavadīju Konemarā. Un tas bija lieliski.
Kailemoras abatija vispār norāva jumtu - ja tās klostermāsas tur taisītu retrītus depresijas nomāktajiem, es tur dzīvotu mūžīgi -skaistums un dabas skarbums neaprakstāms. Un kaut kas īpašs gaisā.
Facebookā būs bildes.
Hormoni ir baigie nelieši - es apresnēju uz līdzenas vietas. Un tas, ka Turcijā nevarēju neko smuku nopirkt, jo biju iestrēgusi starp izmēriem, ir sīkums. Vakar sapratu, ka Massimo Dutti 38 . izmērs man neder un tas ir vāks. Lamāties gribas. Manas drēbes skapī arī saka - ev, nav par šauru, koa? Es vēl morāli pretojos faktam par novecošanos un vielmaiņas izmaiņām, bet šķiet, ka man būs jāmaina attieksme, un jāsāk iemīlēt savu apaļīgumu un jauno 38/40. izmēru.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]evy
Date:18. Augusts 2014 - 19:38
(Link)
ooo, es shim gaaju cauri pirms gada. tagad jau pienjeemu, ka vairs nespeeju tik vienkaarshi atkrist atpakalj uz 36/38, kaa kaadreiz. pagaidaam gan veel taads stabils 38 (bet pagaajushogad' bija 40...)
From:[info]zuzanna
Date:18. Augusts 2014 - 20:43
(Link)
Jā es ar saviem 1.68 m varētu palikt 38. izmērā, es vēl pēc absolūtās bumbiņas neizskatītos, tā kā tas man vēl pārāk traki neliekas. Bet ar 40. izmēru ir problēma, ka bikses stabili par garu un citas nebūšanas. Bet jāmīl sevi laikam neatkarīgi no izmēra. Paldies Dievam par veselību un viss cits ir dzīves sīkumi.
[User Picture]
From:[info]evy
Date:18. Augusts 2014 - 21:53
(Link)
+++
un nekaadu bumbinju neatminos redzam, kad kanjepiitee satikaamies :P tu izskatiijies briinishkjiigi!!! a bikses vienmeer var nogriezt iisaakas (nevis kaa man, piemeeram, kad viss muuzhdien par iisu) haha :)
From:[info]zuzanna
Date:19. Augusts 2014 - 00:14
(Link)
Paldies, man arī no Kaņepes foršas atmiņas - super silta nakts, kad var tusēt ārā un bija labi arī Tevi redzēt, lai jūzerim ir arī seja :)
Un labs punkts par bikšu garumu :) es jau tālāk par savām īso kāju problēmām neredzu, kaut arī nogriezt un atšūt ir vieglāk nekā piestiķēt.

hackers counter system