Zuzannas domas - West Cork and Ring of Kerry [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

West Cork and Ring of Kerry [26. Maijs 2014|22:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ļoti vajag plānu brīvdienām.
Ideja ir svētdienas rītā agri (neticu, bet vajag) izbraukt no Korkas un apbraukt Rietumkorkas apgabalu redzēt visu, kas nu tur ir redzams (droši vien, ka nereāli vienā dienā, bet ar kaut ko jāsāk), kaut kur pārnakšņot, un pirmdien doties uz Ring of Kerry - jau līdz okeānam. Un vēlams līdz otrdienas rītam nonākt Dublinā.
Tur visur ir smuki, nezinu, kā lai izvēlās visu un ieliek reāli apskatāmā plānā. Ceļa biedram nafig negribas nekādu plānu, bet es ar plānu jūtos labāk un drošāk.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]hessin
Date:27. Maijs 2014 - 00:59
(Link)
par west cork nezinu, bet ring of kerry ar mašīnu var izbraukt vienā dienā, protams, atkarīgs, cik daudz stājas un cik daudz ar kājām tipina. Bet kādās 6h var mierīgi. Un tumsai atstāt 3h braucienu uz Dublinu. Galvenais to riņķi braukt pareiza virzienā, lai tūristu autobusi nav visu laiku skatam priekšā.
From:[info]zuzanna
Date:27. Maijs 2014 - 01:32
(Link)
Jā, tas ieteikums par autobusiem un pareizo virzienu ir vērtīgs - to jau kaut kur tripadvisor redzēju - paldies!
Nu jā, cik saprotu, tad 175 km ir kopējais garums tam ring of Kerry, kur vēl vajag paēst pa vidu, šo to paskatīties - gan jau 6 stundās to var. Gribas laikam labāk salikt minimālo, bet reālo programmu, kur nav baigā pārskriešana no punkta uz punktu, bet kur bucket list punktus redzēt un pārējā laikā pabaudīt brīvdienu un Dienvidīrijas atmosfēru.

hackers counter system