Zuzannas domas - Everything is grand [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Everything is grand [3. Sep 2013|17:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]hessin
Date:3. Septembris 2013 - 23:43
(Link)
atvainojiet manu negatīvismu, bet es vairāk par sēdēšanu mājās reizi mēnesī uztrauktos par to, ka nebūs nekādu pierādījumu, ka esi maksājusi īri. Vai arī tiks kaut kādi papīri parakstīti? Nezinu, kā pēc tam vēl atpakaļ dabūt kaut kādus depozītus utt.
Varētu padomāt, ka motivācija neiet caur bankas kontu, ir izvairīšanās no nodokļiem, bet nodokļus var tāpat nemaksāt, ja iet caur bankas kontu, ko daudzi landlordi arī dara.
From:[info]zuzanna
Date:4. Septembris 2013 - 18:10
(Link)
Nē, te ir tādas īpašas īres naudas grāmatiņas, kuras landlords vai viņa pārstāvis paraksta pie naudas saņemšanas, tā kā par to nav nekāds uztraukums. Šeit daudziem patīk skaidras naudas norēķini un tas nav tik aizdomīgi kā Latvijā. Un īres līgums, kā arī depozīts ir iemaksāts nekustamā īpašuma aģentūrā, tā kā arī tur viss ar papīriem ir kārtībā un pēc gada mierīgi varēšu savu naudu savākt, ja gribēšu pārtraukt sadarbību.
From:[info]hessin
Date:4. Septembris 2013 - 22:07
(Link)
ah, nezināju par rent bookiem, nekad nav bijusi saskarsme, bet aģentūra nav nekāda garantija (ir pieredze). Man liekas, ka pēc likuma aģentūras nemaz depozītus nedrīkst pie sevis turēt un tos pārskaita tālāk saimniekiem. Jebkurā gadījumā kaut kādu pierādījumu vajag paturēt un, ja nu beigās neatdod, tad sūdzēties PRTB.

hackers counter system