Zuzannas domas - Bēbīšdāvanas [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bēbīšdāvanas [2. Jul 2013|01:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gatavojos Latvijai un saprotu, ka baigi daudz bēbju ir sadzimis draugiem un šajā notikumā vajag bēbju vecākus gratulēt.
Izdomāju, ka varu kaut kādus sīču apģērbus sadāvināt, kas Īrijā ir par labākām cenām un/vai kvalitātīvāki nekā Latvijā. Lēti, ērti (aizvest), izdevīgi (var laicīgi iepirkt). Tad atkal domāju - a moš tāda nevajadzīga uzbāšanās ar drēbēm sanāk, moš labāk kādu rotaļlietu, bet tad to vajadzētu uz vietas LV pirkt - tas būs paredzami dārgi un man laika tam nebūs. Runa ir par 1 puiku (9 mēneši), 2 meitenes (2 un 0 mēneši), 2 nezināma dzimuma bēbjiem (rīt uzzināšu no kopējiem draugiem dzimumu)(4 un 2 mēneši), vēl krustmeita - 1 gads un 5 mēneši.
Ai, vispār galva griežas no visiem tiem darbiem, kas LV jāizdara. Bet neko - vēl 12 dienas un tad es būšu Rīgā/ Saldū/ Balvos/ Madonas rajonā un Kuldīgā. Ceru, ka Rēzekne un D-pils man kaut kur piebrauks klāt.
Kaut kādas simboliskas dāvanas vecākiem vajag (Guinness alus tēvam, ja vien man būs iečekojamā bagāža vai varētu Guinness T-kreklu), bet mammai ko? Varētu jau kristāla ezi no Carrols, bet laikam jau labāk nē.

UPD: Bāc, tikko uzzināju, ka viena draudzene sestdien ir apprecējusies un ka man bija ielūgums. Āāāāā, tik stulbi sanāca. Nesūtiet man e-ielūgumus, kuru apskatīšanai ir jāveic kaut kāda reģistrācija. Bet nu neko - ja viņa vēl būs LV, pienācīgi apsveikšu, bet ja nepaveiksies - tad neko.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]mocekliite
Date:3. Jūlijs 2013 - 09:33
(Link)
es vienmeer peerku dreebiitas: 1u par izmeeru pa lielu lai der peec paaris meeneshiem, un 1u smuku kostiiminju lai tieshi laikaa der. mammaam jaauztraucas par raapuljiem, pamperiem un priekshautinjiem, kameer cieminji var beernu smuki sagjeerbt :). nav pat zjeel tos £15 par vienu kleitinju jo taa jau ir tikai simboliska daavana.
ja jaunaa maaminja ljoti tuva tad labaak prasiit ko vajag....piemest daavanu karti jaunai gultinjai, miiktstu kombinzonu aaraa ieshanai utt
prasiit ir forshi, jo taa uzzinaaju ka manam pirmajam krustbeernam ir bezmazvai 15 smuki kreklinji bet tikai 1as bikses jo neviens as bikseem daavanaas nenaaca :D
From:[info]mocekliite
Date:3. Jūlijs 2013 - 09:36
(Link)
ah un mammas man parasti man saka ka beerniem jau taa to rotaljlietu ir par daudz un vaiiraak nevajag :D tie mazie raapulji labaak pleesiis aviizes un vicinaasies ar lielo koka zupas karoti nekaa seedees smuki ar lielo laaci un speeleesies :)
From:[info]zuzanna
Date:3. Jūlijs 2013 - 15:44
(Link)
Jā, Tev ir laba pieredze ar šo. Paldies, ka dalījies!

hackers counter system