Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bēbīšdāvanas 2. Jul 2013|01:19
zuzanna
Gatavojos Latvijai un saprotu, ka baigi daudz bēbju ir sadzimis draugiem un šajā notikumā vajag bēbju vecākus gratulēt.
Izdomāju, ka varu kaut kādus sīču apģērbus sadāvināt, kas Īrijā ir par labākām cenām un/vai kvalitātīvāki nekā Latvijā. Lēti, ērti (aizvest), izdevīgi (var laicīgi iepirkt). Tad atkal domāju - a moš tāda nevajadzīga uzbāšanās ar drēbēm sanāk, moš labāk kādu rotaļlietu, bet tad to vajadzētu uz vietas LV pirkt - tas būs paredzami dārgi un man laika tam nebūs. Runa ir par 1 puiku (9 mēneši), 2 meitenes (2 un 0 mēneši), 2 nezināma dzimuma bēbjiem (rīt uzzināšu no kopējiem draugiem dzimumu)(4 un 2 mēneši), vēl krustmeita - 1 gads un 5 mēneši.
Ai, vispār galva griežas no visiem tiem darbiem, kas LV jāizdara. Bet neko - vēl 12 dienas un tad es būšu Rīgā/ Saldū/ Balvos/ Madonas rajonā un Kuldīgā. Ceru, ka Rēzekne un D-pils man kaut kur piebrauks klāt.
Kaut kādas simboliskas dāvanas vecākiem vajag (Guinness alus tēvam, ja vien man būs iečekojamā bagāža vai varētu Guinness T-kreklu), bet mammai ko? Varētu jau kristāla ezi no Carrols, bet laikam jau labāk nē.

UPD: Bāc, tikko uzzināju, ka viena draudzene sestdien ir apprecējusies un ka man bija ielūgums. Āāāāā, tik stulbi sanāca. Nesūtiet man e-ielūgumus, kuru apskatīšanai ir jāveic kaut kāda reģistrācija. Bet nu neko - ja viņa vēl būs LV, pienācīgi apsveikšu, bet ja nepaveiksies - tad neko.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system