Zuzannas domas - How many men have you slept with before me? [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

How many men have you slept with before me? [2. Jul 2012|22:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zuzanna
Date:3. Jūlijs 2012 - 10:26
(Link)
Jā, par reakciju Tev taisnība.
[User Picture]
From:[info]guru
Date:3. Jūlijs 2012 - 10:38
(Link)
Baigi dīvaini vispār tajā rakstā: If both partners are Turkish, it is more or less a clear situation. Laikam ar domu, ka turcietes sagalbā nevainību līdz kāzām, kas pārsvarā jau sen vairs nav taisnība un ir antīkā vēsture. Dažkārt liekas, ka pie šī brīža situācijas tieši turkiem (gan sievietēm, gan vīriešiem) vajadzētu skaitīkļus, lai izsekotu savam partneru skaitam.
From:[info]zuzanna
Date:3. Jūlijs 2012 - 11:36
(Link)
Nu savā Turcijas daļā es gan sastapos ar daudzām turcietēm, kas glabā savu nevainību kā acuraugu un ar to lepojas - varēs kāzās dabūt sarkano banti :) (vismaz godīgi). Īstenībā arī Stambulā es ar dažām jaunajām profesionālēm sastapos, kas arī līdz kāzām ir bijušas nevainīgas. Bet Tev taisnība - lielākā daļa tomēr vairs šai tradīcijai uzmanību nepievērš un dzīvo tik pat seksuāli brīvu dzīves veidu kā vīrieši.
From:[info]zuzanna
Date:3. Jūlijs 2012 - 11:36
(Link)
Ieteikums par skaitīkļiem man patīk :)
[User Picture]
From:[info]guru
Date:3. Jūlijs 2012 - 14:57
(Link)
Jā, mūsu pieredzes ir atšķirīgas, laikam jau atšķirīgo pilsētu dēļ.

Viens labs draugs, kas Stambulā dzīvoja, vienu vakaru satikās at turcieti. Viņa savam vnk draugam uzprasīja, lai ar ārzemnieku iepazīstina "I am interested in foreigners". Mēs domājām, ka lai trenētu valodu utt. Tā nu viņi satikās un viņš man ap pusnakti atsūta sms, mājās būšu vēlāk, viņa jau mani guļamistabā ievilka. Izrādās, ka meičai tas "I am interested in foreigners" nav valodas dēļ :)
Nē, nu šis bija vienīgais perversias gadījums no turku meičas puses, bet norāda uz tendenci, ka seksošanas popularitāte aug ne tikai turku vīriešu vidū. Parsīju draugiem kā tad tur ir ar to izslavēto nevainību un viņi teica, ka tā pat kā visur - ir jaunieši, kas to glabā, ir jaunieši, kas drāžas apkārt un tad ir arī vidusceļš. Vienīgi sabiedriskā doma tam laikam nav tikusi līdzi vēl.
From:[info]zuzanna
Date:3. Jūlijs 2012 - 15:05
(Link)
Ar šo valdību pat liekas, ka veselīga sabiedriskā doma tiks slēpta, cik ilgi varēs.

hackers counter system