Zuzannas domas - Pārvākšanās gaidās [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pārvākšanās gaidās [12. Mar 2012|12:50]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar dievkalpojumā mācītājs runāja par eksorcismu. Luterāņu baznīcā par tādām lietām (līdzīgi kā par naudu un seksu) vismaz no kanceles nerunā. Bet nu labi visu pateica. Tā kā - visu cieņu savam mācītājam!
Tad nejauši nokļuvu Dailes teātra izrādē "Marija Stjuarte", ja neskaita varoņus, kuriem vakar mēle metās, tad vispār ļoti baudāmi.
Tagad ātri jāizdomā, vai trešdien uz Aīdu iet vai nē. Ir jau viens konkurējošais pasākums, bet nu Aīdu pārāk reti rāda.
Man vajadzētu pierakstīt katru neapdomīgo piedāvājumu palīdzēt. Vakar man atgādināja, ka es esot piedāvājusi palīdzēt šovakar 7 cilvēkiem vakariņas pagatavot. Man jau patīk to darīt, es tikai jau biju aizmirsusi un kaut ko citu sarunājusi. Bet nekas. Būs gardi.
Vakar paviesojos savā jaunajā komunalkā :) Mjā, SPA duškabīne, bet koridorā apmetums no griestiem krīt, un zobi virtuvē jātīra. Istabām gan visām smuks kosmētiskais. Bet nu bohēma nevāja - 2 LMA studenti, 1 morga darbinieks (60 g.v.) un tad vēl kaut kādas meitenes. Tagad man vajag matraci - jāskatās, kur kaut ko porolonīgu var dabūt, jo uz to īso laika sprīdi atsperu matraci nepirkšu. Ja nu jums ir matracis, no kā gribat atbrīvoties, dodiet ziņu. Pārvākšos gan jau ka tikai pēdējā marta nedēļā.

Piektdien turku valodā viena jauka krieviete (uz gadiem 55) sacīja, ka varot man palīdzēt uzlabot krievu valodu, jo mēs jau neviens nezinām, kas notiks rīt un kas būs noderīgi. Bet vispār viņa varot ar mani arī latviski sarunāties. Mjā.
Sestdien taisījām sarmu jeb citu tautu virtuvēs to sauc par dolmu - vīnogu lapu tīteņi ar dārzeņu-rīsu pildījumu. Man no tās ēstgatavošanas patīk atziņa, ka man tas padodas. Un tomēr, tomēr - me no Turkish house wife.
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]unintended
Date:12. Marts 2012 - 22:39
(Link)
Man ir King size piepūšamais matracis, ko varu aizdot!
Kur īsti tu dzīvosi? Un kāpēc īsu brīdi?
From:[info]zuzanna
Date:12. Marts 2012 - 23:52
(Link)
King size piepūšamais matracis man ir pašai, bet paldies.
Dzīvošu tajā pašā mājā, kur kādreiz - Brīvības/Lāčplēša.
Uz īsu brīdi, tāpēc ka jābrauc mācīties rudenī.

hackers counter system