Mazie ikdienas atklājumi |
[4. Dec 2011|23:43] |
|
|
|
Comments: |
Nē, nē - es Tev neko negribu iestāstīt! Un es atceros, ka Tu esi pārdevēja :) Vienkārši - man līdz šim bija licies, ka krāsns ir pareizā vieta, kur to likt, bet šodien ar lielām bailēm mēģināju, vai sanāks arī uz gāzes liesmas. To, ka reklāmmateriālos ir minēts, ka var gan uz gāzes, gan keramiskās virsmas, gan uz oglēm mežā, es tā kā zināju. Bet es pirmo reizi pamēģināju, vai tiešām?! Tā kā viss čiki.
vai reklāmmateriālos ir minēts kas par cepeškrāsni? nav, jo tadžins pats ir cepeškrāsns :) gatavošanas fiška tadžinā ir tajā, ka apakšā gaiss sasilst, paceļas augšā, atdziest un krīt lejā. tb cirkulē. ja tu ieliec tadžinu cepeškrāsnī, nekas no tā visa nenotiek, tu vienkārši gatavo ēdienu cepeškrāsnī.
Nu redzi, tadžins pie manis nonāca pirms Dace(?) tos sāka taisīt šeit un tie kļuva populāri. Tā kā - ja godīgi, pirmo reklāmas materiālu es izstudēju tieši nedēļu atpakaļ :)
es daces tadžinus kuldīgā andelēju tieši pirms 2.5 gadiem, kad tie jau bija tik populāri, ka dace viena netika ar visu galā :) un internetus lietot tu proti, es zinu. protams, neviens tevi nevar piespiest nelikt tadžinu cepeškrāsnī.
:) Tev taisnība. Bet es savu tadžinu atvedu no Marokas 2008. gadā (un izrādās laiku es arī aprēķināt neprotu) un kā pratu, tā gatavoju, un visi, kas ēda, teica labu esam. Līdz ar to man nekad prātā neienāca, ka es kaut ko daru nepareizi. Tā kā nekas slikts nav noticis un cepeškrāsns trūkuma dēļ es beidzot būšu nostājusies uz pareizā ceļa :)
protams, ka nekas slikts nav noticis, tu vienkārši gatavoji ēdienu cepeškrāsnī, nevis tadžinā (jo tur varēja būt jebkurš cits trauks). tagad tu zini, kā gatavot tadžinā :) | |