Zuzannas domas - 95/65 [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

95/65 [26. Feb 2010|16:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Šodiena iesākās ne ļoti labi - pamodos no sliktuma, trūka elpa, plosījos ar loga atraušanu vaļā, ūdens dzeršanu - nesapratu, kas notiek. Mēģināju gulēt tālāk, neizdevās aizmigt. Tad piecēlos vēlreiz un nācās bišku uzskatīt vakardienas vakariņas. Pēc tam apēdu banānu un laimīgi aizmigu. Kas tas biju, tā arī nesapratu - varbūt tas sviests, ko ēdu ar karotēm, bez maizes, tomēr tā nebija ēdams. Cerams, ka ne vīruss.
Bet pēc tam jau viss forši. Biju pie kardiologa. Tas bišku saskuma, ka nevaram taisīt slodzes testu, bet sarunājām, ka tad uz rudeni. Bet diez vai tad es te vairs būšu. Uztaisījām parasto kardiogrammu - gan tā, gan asinsspiediens normāls. Pirms pāris dienām beidzu dzert asinsspiediena tabletes un man uzreiz sajūta, ka kaut kas īsti nav - nu tā dīvainā sajūta galvā, kad uz ģīboni velk. Viņš noteica, ka pirms operācijas lai noteikti turpinu lietot tās zāles, plus vēl Magne B6. Par spinālo anestēziju teica, ka viss būs kārtībā. Tas viss jauki.
Tad darbā pateicu, ka plānoju 3-4 nedēļas nebūt. Baigi pozitīvi to uztvēra - tjipa, paldies, ka tik laicīgi pasaki un nekādu problēmu. Savā ziņā mēs kā tieši paplašināmies (divu biroju vietā būs trīs) un mums ir viena mammīte, kuras dekrēta laikā amata vieta tika likvidēta, bet kura ir gatava nākt atpakaļ. Būs tieši laikā.
Tad viena forša tikšanās ar draudzeni. Un baigi interesanti, ka ir cilvēki, kuri ar pretējo dzimumu negrib veidot tikai čista draudzīgas attiecības, tas ir - ne profesionālas, ne romantiskas vai intīmas. Man droši vien tā ir kārtēja nedostatka no bērnības, ka man ir svarīgi čomoties ar visiem. Ne jau vienmēr baigi sanāk, bet es cenšos.
Žagatas bodē šodien un rīt 20% atlaide. Dabūju brošām aizmugurītes diezgan izdevīgi.
Euroskor apavos mammai vajadzīgie zābaki ir tikai Riga Plaza, uz kurieni es laikam gan netraukšos. Bet vispār neko pat uzlaikošanas vērtu neatradu. Un baigi tomēr obidna, ka vairs nevaru atļauties zābakus par 70 vai 100 latiem. Bet nu - ļoti ticams, ka nākamajā ziemā man pietiks ar tiem 3 knapi ienēsātajiem sezonas zābakiem, jo ziema būs tikai atmiņās.
Bet foršākais dienas pasākums vēl tikai priekšā. Tātad, man iet labi.
Un vēl rītdiena visa brīva, kā arī svētdiena daļēji brīva. Darba dēļ mēneša pēdējās dienas pavisam brīvas man nav bijušas 11 mēnešus.
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]fanija
Date:26. Februāris 2010 - 18:19
(Link)
kas ir "brošām aizmugurītes"?:)tas, uz kā šūn virsū pērlītes un lentītes?
From:[info]zuzanna
Date:26. Februāris 2010 - 18:21
(Link)
Es pat nezinu, kā īsti sauc to, ko man vajadzēja, bet nu - tā piespraudes daļa - tjipa drošības adata, bet brošām. :)

hackers counter system