Zuzannas domas - Šis būs ļoti labs gads [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šis būs ļoti labs gads [1. Jan 2010|11:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zuzanna
Date:2. Janvāris 2010 - 15:46
(Link)
Ja tā attieksme pret Meža māti ir tāda, tad tas ir dikti mīļi un pamācoši un uz labiem tikumiem aicinoši - kā latviešu tautas pasakās. Tas man liekas simpātiski. Noteikti jau padziļinātu informāciju par to visu var meklēt vai nu kādās fokloras kopās (mana māsa vienā tādā darbojās) vai pie dievturiem - gan vieni, gan otri nodarbojas arī ar pētniecību, lai labāk izprastu, ko, kā un kāpēc mūsu senči ir darījuši.

Par negodīgiem kristiešiem man sirds sāp, jo tā liecība ko viņi dod par kristīgo baznīcu un tai piederošajiem atstāj dziļas pēdas cilvēku atmiņā. Bet nu tādi cilvēki vienmēr ir bijuši un būs. Viņi nepaliks nesodīti mūžībā, daudzi diezgan briesmīgā veidā saņem sodu arī vēl dzīviem esot. Jo ko cilvēks sēj, to viņš arī pļaus. Un Dievs tomēr neļaujas apsmieties.

Naudas pelnīšana vai bagātība jau nav nekas slikts pats par sevi, bet Dieva vārda izmantošana savas labklājības celšanai nav nekas labs. Protams, cita runa ir par pilna laika kalpotājiem - mācītājiem, sludinātājiem, misionāriem, arī citu darbu darītājiem baznīcā. Jo tur tomēr ideāli ir, ja cilvēks var nodoties šai lietai ar visu savu spēku un laiku, kas nebūtu iespējams, ja iztika ir jāgādā vēl citā darba vietā. Es īsti nezinu, kādus "uzmācīgos" kristiešus Tu pazīsti, bet nu jā - cilvēki ir dažādi. Citi uzmācās ar kristietību vai jebkuru reliģiju, citi ar kosmētikas vai brīnumproduktu reklamēšanu vai tirgošanu. :)

hackers counter system