Zuzannas domas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šis būs ļoti labs gads 1. Jan 2010|11:22
zuzanna
Es esmu ļoti laimīga un pateicīga par iespēju šādā veidā sagaidīt Jauno gadu. Tālāk seko garlaicīgs apraksts, bet nu pierakstu sev, lai atcerētos.
Biju Bulduros pie superīgas ģimenes, kurā es ļoti gribētu ieprecēties (bet tas nav iespējams mana dzimuma vai vecuma dēļ :)). Sākās viss ar Vecgada vakara dievkalpojumu Torņkalnā. Tad kopīgi iepirkāmies Spices Rimi. Aizbraucot mājās uzēdām kaut ko ātri, ātri, lai būtu spēks gatavot lielās vakariņas. Es dikti ātri pārņēmu vadību zivju gatavošanā (tikai nevienam nesakiet - es pirmo reizi patstāvīgi gatavoju karpas, foreli un brekšus, bet izskatījās, ka es to ikdienā darītu). Tad mēs vēl krāsnī cepām kartupeļus un burkānus. Apgrauzdējām baltmaizi fondī. Mana draudzene izcepa brīnišķīgu ābolu štrūdeli. Tad kausējām sierus ar vīnu un nedaudz saldā krējuma - pirmais patstāvīgi sagatavotais fondī - pirms tam es pirku jau sagatavoto, kurš tikai jāuzsilda, nevis jāsakausē 3 dažādi sieri, ([info]skukai vēlreiz liels paldies par fondī komplektu - tika godam izmantots kārtējo reizi). Fonā gāja Likteņa ironija jeb vieglu garu!. Gan jau es kaut ko aizmirsu, bet nu tā apmēram tas viss bija pie gatavošanas.
Vecajā gadā ēdām fondī ar visādām uzkodiņām. Tad paskatījāmies sākumu no Dombrovska uzrunas, nolēmām, ka nav vērts. Nodziedājām pāris dziesmas no dziesmu grāmatas. Un jauno gadu sagaidījām lūdzot tēvreizi. Sabučojāmies un tad ar šampanieti gājām ārā skatīties Jūrmalas bagātāko iedzīvotāju un viesnīcu salūtus. Bija skaisti. Viss tik balts, bet ne pārāk auksts. Labs šampanietis, jauki kaimiņi. Tad ielūdzām kaimiņus uz zivīm ar dārzeņiem. Visi slavēja (tas dikti silda manu sirdi) un kaimiņi prasīja, vai es kulināre esmu. :) Saēdāmies kārtīgi un tad jau vēl saldais. Štrūdele ar saldējumu un atsaldētu zemeņu mērcīti - riktīgi labi (diez kāpēc es uz ziemu nesasaldēju visādas ogas?!).
Bija arī viens mazais - 2 gadīgs puisītis, ar kuru mēs pārsteidzoši labi sapratāmies. Bet tā ģimene kopumā ir zelta vērta - brīnišķīgs latviskas un kristīgas ģimenes piemērs.
Man nav nekādas jaunas apņemšanas, bet šis būs pārmaiņu gads - nodarbošanās un dzīves vietas maiņa. Garlaicīgi nebūs. Materiālā ziņā šis nebūs bagātīgs gads, bet visās citās nozīmēs ļoti piepildīts.
Pirmo reizi man gribas, lai man vēl veselību, bet nu - galvenais jau mīlestība, kas ir pāri visam. Un ja nu kāds šo izlasīja - tad es jums novēlu to pašu, kā arī vēl to citu, ko paši tik ļoti vēlaties. Esiet svētīti.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

hackers counter system