Zuzannas domas - [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[31. Jul 2009|19:23]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Šorīt aizgulējos (man liekas, ka tas pārāk bieži notiek, lai to vispār vairs atzīmētu).
Lietus dēļ gribējās gulēt.
Darba dators bremzējās - operatīvā atmiņa par vāju (pirms nedēļas tika divu kompju saturs salikts uz viena), tāpēc vienu ūbersvarīgu darbu nepaspēju izdarīt. Restartēju tikai 4 reizes. Lielākā šaize ir tas, ka Outlook vienmēr uzkaras.
Draudzenes māsa šodien no manis paņēma biļeti un aizlidoja uz Stambulu. Šņuk.
Kolēģi ir traki nervozi.
Man jāstrādā tikai šajā nedēļas nogalē un visas citas nedēļas nogales man būs brīvas. Par šo es dikti priecājos. Bet šo svētdien darbā būs konkrēts rokenrols.
Gribas arbūzu.
Man ir īsa kulināriskā atmiņa. Man mamma zvana un saka - tētis tev aizvedīs ērķšķogas un tu varēsi uztaisīt to pīrāgu. Es: kādu pīrāgu? Mamma: nu tu taču pagājušo gadu cepi tādu. Nu tad arī es atcerējos, ka bija tāda lieta. Par to, ka es nedēļas laikā taisu vienu un to pašu ēdienu divas reizes un man tik un tā jāpaskatās receptē, kaut arī konkrēto kūku cepu jau 3 gadus. Tad man vakar iznāca ļoti garšīgs dārzeņu sautējums ar vistu - vnk bija jāizmanto vecāku dārza labumi (burkāni, kāposti, kabači, puķkāposti) un jāpabaro māsa. Šoreiz neizmantoju tadžina trauku (jo man nepatīk to pēcāk mazgāt), bet vienkāršus karstumizturīgos stikla traukus. Un arī bija dikti labi.
Visā visumā man viss ir labi, tikai gribas atpūsties. Man nākamnedēļ ir jāstrādā tikai 2 dienas. Diemžēl tās 5 brīvdienas nav visas pēc kārtas, jo citādi es noteikti aizlidotu uz Stambulu (tur pārākais manu latviešu-turku draugu tusiņš līdz 7. augustam notiek).
Linkir ko teikt?

hackers counter system