Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 6., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:40
Rīt būs gads, kopš palūdzu palīdzību no Latvijas. Ko es dabūju? Sūdu uz kociņa. No dirsā līdējiņām, amatu zaudēt negribētājiņām. pajolītēm.
Latvieši nekad palīdzību nedabūs, ja nebūs pa smuko, pa vienkāršo.

(6 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:12. Februāris 2019 - 19:17
(Link)
Palīdzību vajag lūgt citur. Vismaz tie vācieši, kam tāds pat liktens, tā dara: https://www.mk.ru/social/2019/02/12/sbezhavshaya-v-rossiyu-nemeckaya-semya-prizvala-mid-spasti-zhizn-syna.html
[User Picture]
From:[info]zum
Date:12. Februāris 2019 - 20:31
(Link)
Tak ej tu zini, kur? Es ar Watt materāliem no tās vecās avīzes, kā māte, kad meita nostučīja sociālaiem, la šai slikti iet, jo nav aifons un māte meklēja meitu, līdz palika traka, esmu visus savus advokātus pārbiedējusi.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:12. Februāris 2019 - 20:43
(Link)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:12. Februāris 2019 - 20:58
(Link)
Man jau tagad piesien tikai, ka,es neparakstīju papīru lai sīkā lien hlorētā baseinā, kas tik svarīga bērniņa "veselībiņai". Es pateicu, ka ar bērna zagļiem es netaisos sadarboties. Zagšanai ir zagšana. Attaisnojuma tai nav. Un man nevajag ne piketus, ne protestus. Mēs ejam tiesisku ceļu un gribam uzzināt cik tālu var aiziet beztiesiskums Vācjā, ja esi sieviete, ārzemju pilsone un bezdarbniece, bet nidrošināta. Interesanti cik ilgā laikā tiesu sistēma mani izputinās.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:12. Februāris 2019 - 23:23
(Link)
Bet citur palasīju, ka šitā ģimene kļančī naudu no visiem un vāc ziedojumus, lai varētu Krievijā dzīvot zaļi. Tā kā katrs gafījums ir individuāls un nav ko vispārināt, vēsturniek.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:15. Februāris 2019 - 07:51
(Link)
Lietotājs Petro varēs kļančīt naudu, vai arī pārdot davu ūķīti Vecmīlgrāvī, kad Väcija piestādīs rēķinu. Viņš tiešām bija iedomājies ka te viss par velti, vajag tikai nostučīt?

> Go to Top
Sviesta Ciba