Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 20., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:18
Tātad, bērnu nozaga. Es šokā aizgāju gulēt. Dienu skatījos vienā punktā un domāju par mantkārības lielo spēku. Tad izmetu sapirktos produkus veselu kasti, kilograms maltās gaļas, kuru nopirku pēc bērna saraksta, sāka diezgan jūtami ost. Kretīns uzraksta 02.11.2017.: "Turpini vien strīdēties ar visiem, kuri mēģina Tev palīdzēt. (Ar tiem uguņiem, kas man rādoties, mantkārīgā ģimenīte, ļoti izpalīdzēja, paldies.) Bez mātes jau tas nabaga bērns ir palicis pateicoties tavām darbībām. (Kādām? Ak tās pilnās pudeles pie Sturzenbecheru sliekšņa? Nu bildes no Kanāriju salām es arī noliku, jo Knutam, kā jau jaunbagātniekam ļoti patika. Es ar nevienu nebiju strīdējusies. Ja grib strīdēties, lai vācas, tā jau Samauski arī izvācās.) Protams ka viņa būs ārkārtīgi pateicīga Tev ja paliks par pilnīgu bāreni. (Ak, es jau biju izmesta mēslainē? Ak, pareizi nepieskaitāmajie jau nedrīkst rīkoties ar mantojumu, tas aizbildņu ziņā.) To tu gribi vai ne? Es tagad no Latvijas mēģinu tevis savārītis sūdus izstrēbt. (Pag, no bērna nozagšanas brīža divas dienas. Ak sen jau mēģināja strēbt, nu paldies strēbējam.) bet neizskatās, ka Tu vispār saprastu, kādas ziepes tu esi savārījusi. (Nē, piedodiet, es nezināju, kurš par kuru tur stučī, man neviens nestāstīja.)" Turpinājums sekos

(22 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:20. Decembris 2018 - 12:54
(Link)
Vai ir kaut kas, par ko varētu teikt, ka esi kļūdījusies vai neesi rīkojusies pareizi?
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:20. Decembris 2018 - 13:02
(Link)
Es, piemēram, tagad dzeru jau otro alu, un tā ir kļūda, ha ha.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 15:22
(Link)
Cilvēkiem uzticejusies un draugiem ticējusi.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:20. Decembris 2018 - 14:20
(Link)
Vienīgā mantkārīgā neesi gadījumā Tu pati? Tavs nelaiķa vīrs taču Tevi nebija pieminējis savā mantojumā? Ne tā? Varbūt padomā kāpēc? Nu un tad Tu nolēmi izplēst sev neatraidāmo daļu. Bērnu Tev neviens nenozaga. Viņa jau bija pietiekami saprātīgā vecumā, lai pret viņas gribu kaut ko tādu darītu. Pieslēdzies vienreiz realitātei klāt atpakaļ un padomā, kāpēc meita no Tevis izvairās visos iespējamos veidos, ja jau tā mīl Tevi. Kāpēc Tu esi pilnīgi viena un žultaina. Zum, Tu esi smagā stāvoklī, Tev nav neviens, kas palīdz, pat ja Tu pieņemtu to palīdzību nevis dzīvotu nemitīgā nolieguma fāzē. Pa manam, Tev par to izpēlsto mantojuma daļu, ar kuru Tu te slimīgi lielies, vajadzētu aiziet pašai pie pašas izvēlēta terapeita, kuram Tu varētu uzticēties un pastrādāt ar sevi. Ar šiem cibas ierakstiem Tu grimsti arvien dziļāk savā sūdu bedrē. Bet ja Tu gribi turpināt gāzt tās savas samazgas cibā, tad varbūt vienkārši paliec tos ierakstus zem actiņas un tad pati arī sēdi tajās savās samazgās.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 15:11
(Link)
Testaments bija sastādīts pirms 20 gadiem, ka viņš mani varēja pieminēt, ja vēl nepazina? Es neko netaisījos izplēšt, viss bija nomāli sarunāts. Tikai sākuma Knutam sajuka rēķini un viņš man piedavāja ceturtdaļu. Un man bija mēnēšiem grūti viņam pateikt, cik man pienākas. Kad mierīgi pateicu, viņš aizskrēja konsultēties un tad sākās pigori.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:20. Decembris 2018 - 16:07
(Link)
Testamentu varēja tak papsēt izmainīt, kad satika Tevi, ja viņš tik ļoti būtu gribējis to izdarīt. Testamentus mēdz mainīt. Nu un kāpēc nepiekriti cerutdaļai, ja jau neesi tik mantkārīga atšķirībā no citiem? Žēl bija, ka manta paliek tava vīra miesīgiem bērniem? Nu un tagad neko. Vari sēdēt viena uz tās izplēstās mantojuma daļas, bet ar zaudētu meitu.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 19:56
(Link)
Nevarēja vairs, tā bija kopējā griba, par kopējo mantu, viens no partneriem miris. Tās ir tīrākās nianses, bet sanāca ļoti nelāgi, jo dēls izrādījās sīks naciķis un idiots vēl piedevām.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 19:57
(Link)
Nebija miesīgie bērni, bija padēls.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:20. Decembris 2018 - 16:19
(Link)
Nu un nekāda uzticīgā jau arī neesi bijusi, metoties random turku šmurgulim apakšā salīdzinoši nesen pēc vīra nāves. Nekāda sērojošā atraitne jau neesi, kas rada priekšstatu, ka esi Vācijā ieprecējusies mantkārīgos nolūkos nevis aiz lielas mīlas. Nu un kāpēc, lai tava vīra bērni tagad līksmi skatītos kā Tu notriec ar kaut kādiem turku jefiņiem viņu nelaiķa tēva sastrādāto naudu? Paskaties uz savu dzīvi no cita skatu punkta. Un ja jau tavs nelaiķa vīrs neizmainīja testamentu, kad satika Tevi, tad jau laikam bija iemesli, kāpēc.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 19:59
(Link)
Un ko man sakatīties, kā manu iekopto dārzu nolīdzina līdz ar zemi? Atnāks kāds ar buldozeru un tavus laukus visus pa tīro, tu lēkasi un sitīsi plaukatiņas?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 20:15
(Link)
Jā man draugs ir turks, un? Tu ari sagribētu, ja iepazītu tuvāk. Es,uz Turciju aizbraucu, jo vēlējos, man kaut kadiem paklīdeņiem jāatskaitas?
From:[info]japaniete
Date:20. Decembris 2018 - 18:49
(Link)
nu jau milda arī sāk dot pa 'augsto'.

cilvēki bieži neizdara laikā izmaiņas testamentos, ja tas vispār ir (nu, vecajā eiropā gan tas ir tradicionālāk). neatraidāmam mantiniekam pienākas, un viss. mantojuma atstājējs var tikai savu daļu kādam konkrēti novēlēt. nav šai pusē amerikāņu sistēmas, kad sunim var atstāt mantojumu.

tā kā zum vairāk lamājas nekā runā par lietu, nevar saprast. vācijā būtu iespēja atņemt mantu rīcībnespējīgai personai? šaubos gan. rīcībspēja var atjaunoties, manta paliek līdz mūža galam - ar aizgādni, kam par katru centu jāatskaitās
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 20:10
(Link)
Man jau bija gadījums, kad mamma nomira un māju atstāja, ģimene uzsūtīja jau vienreiz soctantes, tikai es viņas aiztriecu. Tas nebija viss pirmo reizi no tās ģimenes, kura vienīgā uz pasaules zin, ko var iesākt ar naudu.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 20:12
(Link)
Man to vajag? Rīcības nespēju? Nu jau arī ģimenes sapratušas, ka par vēlu.
From:[info]japaniete
Date:20. Decembris 2018 - 21:24
(Link)
kas tas par jautājumu, vai Tev vajag rīcībnespēju? tas bija domāts, vai izskatās, ka ir? nedomāju. biku paranojas un lielummānijas gan. vai bija pirms/pēc, kas to lai zina. un meitai jau arī kaut kas ir sakāms, neviens normāls bērns nedos priekšroku bērnunamam tikai tāpēc, ka vienu reizi liki māju sakopt vai ko tur, neļaujot lūrēt tālrunī.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 22:56
(Link)
Viņa nekam nedeva priekšroku. Viņu stundām ilgi pierunāja, kamēr otra stundām ilgi man pratināja un novērsa uzmanību ar saviem jautājumiem.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 23:07
(Link)
Ko tad lai bērns dara? Māte tak alkoholiķe, veselu vīna glāzi iedzērusi.
From:[info]japaniete
Date:21. Decembris 2018 - 00:15
(Link)
pārcelties uz, piemēram, latviju nav iespējams un te tālāk risināt? vai viss aizliegts un nobremzēts?
[User Picture]
From:[info]zum
Date:21. Decembris 2018 - 00:59
(Link)
Nē, bērnam ir iestastits, ka Latvijā ir slikti, ka Vācijā bus labāk. Vācija grib lai bērns apelna Vacijā iegūto izglītību. Un lai nestasta, ka tā meitenes griba, viņa pati nezin, ko grib. Viņai Latvijā būšot grūti, msn vēstuli bez nevienad kļūdas latviski uzrakstīja. Tēvs patrijots, idejots arī, protams piekrīt, varēs parazitēt, ja bērns strādas Vācijā.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 15:13
(Link)
Kas tur ko lielītis, kadeiz ciba bija sapņi, ko darīt, ja dabūtu miljonu. Vienīgais padoms, nelielīties.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:20. Decembris 2018 - 16:12
(Link)
nu Tu lielies nemitīgi citus apsmejot par naudas trūkumu savā cibā un kā Tu vienīgā spēj visu apmaksāt. diezgan nozēlojami.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:20. Decembris 2018 - 20:04
(Link)
Rāpat kā tu plāties, cik ļoti smagi strādā. Es,arī ļoti smagi strādāju, plus vēl jauna valoda, bet vismaz neplātījos, kā viena otra. Neesi jau vienīgā te tāda.Daža pat cibā pie vīrieša tika, jo redzēja, ka ļoti darbaspējīga, var ņemt par saimnieci.

> Go to Top
Sviesta Ciba