Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 14., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:16
Aizvedu bērnam jauno veselības apliecību, noaurojos pa visu bērnu namu, ka mamma būs viņas pusē par spīti visam, pateicu ka mīlu, uzrēcu, lai mācās, ķīmijā par spirtiem četrinieks.
Aizdrāzu uz Bad Segeberg savākt lampas, uzēdu karija desu. Pavāriem pateicu tieši, ka viņu medījuma gulašs ir vecs, lai met ārā. Pagājušo reizi baigi vēders sāpēja, kad ēdu. Jūtos ļoti apmierināta ar dzīvi un visu, kas tajā. Nevienam neesmu parādā. Stellēšu vakarā kopā trijkāja stāvlampu.

(6 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]japaniete
Date:14. Novembris 2018 - 19:40
(Link)
tur vēl stāvēja gulĀšs no pagājušā Tava apciemojuma? tas gan traki.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Novembris 2018 - 20:56
(Link)
Nezinu, bet iespējams, ka ieprekšējais bija nedēļu vecs. Bāž ledusskapī, piemet garšvielas un uzsilda. Ļoti pieklājīgi pateicu, pametu ar aci blskusstāvētājam un klusi piemetināju, ka neiesaku, jums laikam tas gulašs vecs, tā pavāram.
From:[info]japaniete
Date:14. Novembris 2018 - 21:13
(Link)
interesanta attieksme. sameklē citus vēderslimniekus, dabūsit kompensāciju. tas, ko izdarīji, ir, maigi sakot, bērnišķīgi.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Novembris 2018 - 22:17
(Link)
Tas, ko izdarīju? Es neko nedarīju, es mierīgi pateicu acīs, kā jebkuram normājam cilvēkam būtu jāsaka, nevis jāapdirš aiz muguras.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:14. Novembris 2018 - 21:11
(Link)
Man gan liekas, ka meitai svarīgāk būtu sajust, ka tu viņu mīli pat tad, ja viņai visos iespējamos priekšmetos būtu nesekmīga. Jo īpaši, ja redzaties reti.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:14. Novembris 2018 - 22:20
(Link)
Viņa to zina.Es jau svetdien teicu, ka ja man patīk ķīmija, tad viņai nav jāpatīk un palīdzēt jau tie idioti neļauj, jo ārzemnieku bērniem jabūt pēc iespējas stulbākiem.

> Go to Top
Sviesta Ciba