Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 2., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:03
Gads apritējis, advokātei, kur kura par jaukšanos ģimenes iekšējās lietās, sakarā at naidu pret ārzemniekiem jau iztērēts taukšķis. Sākas atklāta cīņa Zum/Krais Segeberg. Par nekompetenci un neiedziļināšanos, paviršību, augsprātību un paļaušanis uz ierēdņu visvarenību. Lūk tā.

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:2. Novembris 2018 - 17:07
(Link)
Tikai tūkstotis? Par cik stundām?
Nesen darbā vajadzēja izmantot jurista konsultācijas - 20 h darbs - 6k.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:2. Novembris 2018 - 20:32
(Link)
Ģmeņu advokātu ja daudz neprasa, daudzi vecāki jau tikpat nevar samaksāt, mani jau arī sākumā sūtija uz konsultāciju tiesas namā, jo domāja, ka varbūt vajag palīdzību advokāta apmaksai. Kad es beidzot parādiju savus ienākumus, tad mani nafig pasūtīja.
Bijušas divas tiesas bez advokātes, un divas ar advokāti, būs ceturtā kur es nepiedalos, bērna pratināšana. Mana advkāte katru reizi par 300 paprasīja, plus transports un pasta izdevumi.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:2. Novembris 2018 - 20:46
(Link)
Piektā būs bērna pratināšana. Tad droši vien atkal visu ziemu visi būs slimi un sapulce bērnu bērnu tiks atlikta, tāpat kā janvārī. Protams paziņojumi pienāks, bet paziņojumi par atlikšanu nē, viņi jau nesūta e mailus, jo bailes, ka pārsūtīšu. Es jau varu ieskanēt un pārsutīt, ja man būtu kaut mazākā cerība, ka Latvijas vēstniecībā sēdētu sakarīgi cilvēki, nevis ar ārzemniekiem saprecējušās meitiņas, kuras smuki māk salikt dokumentus mapītēs un labi runāt prezentācijās.

> Go to Top
Sviesta Ciba