Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 22., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:58

(16 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:22. Jūlijs 2004 - 12:16
(Link)
Godīgi sakot, es viņu saprotu. To debīlo reklāmu dēļ manas nabaga divas avīzes nedēļā + pāris rēķini vienmēr ir samīciti tā, it kā kāds viņiem būtu pārbraucis ar buldozeru.
Turklāt ja visā civilizētā pasaulē spams ir aizliegts, nafig šitā makalatūra ir atļauta? Es saprotu, ka man ir jāskatās reklāmas pa TV vai internetā, jo tas ir viņu vienīgais ienākumu avots, bet kādā sakarā man jācīnās ar šito bullšitu?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:22. Jūlijs 2004 - 12:22
(Link)
Turklāt, manuprāt, šdajā reizē tu pati viņam kasījies virsū - nevaru saprast, ar ko tad viņš būtu tev uzbrucis. Viņš atvainojas, a tu tikai provocierē. Ko tad tu cerēji dzirdēt - "ak, cik jaukas reklāmas, mīlu reklāmas". Varbūt vainīgs neprecīzs atstāsts, be tik kašķīgām un uzbrūkošām pastniecēm vajadzētu mazāk par kultūru runāt.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:22. Jūlijs 2004 - 14:31
(Link)
Taisnība jau tev ir, bet nevarēju noturēties. Turklāt saruna bija citas daudz tempermentīgākas turpinājums kādu mēnesi atpakaļ, kad viņš mani tiešām pieķēra ar reklāmām un sāka bļaustīties un grūstīties. Es viņam iedevu sava darba bezmaksas telefona numuru, lai ņemas. Tā es tiešām drīz par kašķu veceni palikšu, ja neesmu tāda jau kļuvusi :)

> Go to Top
Sviesta Ciba