Zum - tā var būt?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 18., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:27 - tā var būt?
" Es vienmēr apbrīnoju, kā tu perfekti saskaņo visu savā apģērbā. Līdz pēdējam sīkumam. Katru rītu es tevi satiku un tavs ideālais tēls mani gan vilināja, gan biedēja. Vilināja gan laikam tavs smaids un skatiens, kuru tu veltīji kokiem, kaķiem un baložiem. Cilvēkiem nekad. It kā viņu nebūtu, it kā viņi nebūtu uzmanības vērti. Reiz, mielojot acis pie tava dzeltenā kostīma, zeltainām siksniņkurpītem nn pēļu auskariņiem, ieraudzīju tavos medus krāsas matos apspurušu rozā gumiju. Tai reizē es tevi uzrunāju."

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]krii
Date:18. Maijs 2004 - 14:12

(Link)
Var gan.:( Man tā ir gadījies.:( Neko labu tas, protams, neliecina.:( Un mani arī tad parasti neviens neuzrunā.:(
[User Picture]
From:[info]zum
Date:18. Maijs 2004 - 14:21
(Link)
Nē, nu man arī ir gadījies, piem. no rītiem pa tumsu sagrābstot kādu meitas matu gumiju :DDD
Bet es domāju, par vīriešu bailēm no perfektām sievietēm, un iedrošināšanos, ja ierauga izplūdušu acu ēnu, vai noirušu valdziņu, vai kaut kā tā... Bet tas laikam no vīrieša atkarīgs. Laikam nav tipiski.
From:[info]murkjelis
Date:18. Maijs 2004 - 14:27
(Link)
mmm, bet zini, ja tā padomā uz otru pusi, tad, ja es ieraugu perfektu vīrieti, perfekta frizūra, izskats, gaita - nu viss tik pareizs un savā vietā - man viņš liksies tik tāls, tik nu nedabīgs vai, bet atliks tikai viņam paklupt gar ielas pamali, vai nejauši kaut ko iz rokām izmest - uzreiz viņš liksies pieejamāks, cilvēcīgās, un, jā, arī vairāk patiks patiesībā:) Varbūt ir vīrieši, kam ir tā pat?:)
[User Picture]
From:[info]zum
Date:18. Maijs 2004 - 14:30
(Link)
Verbūt neviens negrib atzīties? Pārnāks vīrs, jāpaprasa šamam.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:18. Maijs 2004 - 14:41

Ko nu vīru mocīsi:

(Link)
Mani arī superpareizas un perfektas sievietes atbaida: acīmredzot, viņām ir tik augstas prasības, ka viņas vīrietis traks paliks, viņai izdabājot... ne, ne. Man, lūdzu, zelta vidusceļu - ne dievieti, ne bomzeni... ;))
From:[info]murkjelis
Date:18. Maijs 2004 - 14:55

Re: Ko nu vīru mocīsi:

(Link)
:) kaut kā iespringu uz zelta vidusceļa aprēķināšanu (starp dievieti un bomzeni) mmm man sanāca tā - normāli ģērbts sievišķis; tā ap gadiem 42; viena, bet mīl kompāniju; vidēji glīta; ar nelielu noslieci uz alkoholismu; un absolūti bez humora izjūtas :))))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:18. Maijs 2004 - 15:02

;))

(Link)
Man sanāca nedaudz jaunāka un ar humora izjūtu... ;))
From:[info]murkjelis
Date:18. Maijs 2004 - 15:06

Re: ;))

(Link)
Dievietēm nekad nav bijusi humora izjūta a bomzītēm vairs nav...vai ir visai dīvaina :)) Bet par vecumu nu dievietes tak ir šausmīgi vecas patiesībā tā kā ... :))))

> Go to Top
Sviesta Ciba