Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 22., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:16
Nekad neesmu Ziemassveetkos gatavojusi zosi. Pirms paaris gadiem pasuutiijam biosaimnieciibaa zosi, bet viss ganaampulks salima ar putnu gripu un tika likvideets. Nebuutu bio, buutu poteetas un varbuut nesaslimtu. Bet taa- tradicionaalais vaacu Ziemassvetku vakara eediens - ciisinji ar kartupelju salaatiem. Leeti, aatri, izdeviigi.

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:22. Decembris 2015 - 14:27
(Link)
Pamēģini sautētu trusi! Un kā taisa kartupeļu salātus?? Un kā ar piparkūkām??
[User Picture]
From:[info]zum
Date:22. Decembris 2015 - 14:59
(Link)
Mees jau kuro gadu taisaam vistas frikasee. Kaa taisam - pusfabrikaats no pacinajs, plus spargjelji, plus kaperi. Atnaakam no bazniicas, uzsildam, iepildam kaartainaas miiklas gririnjos un gatavs. Klaat veel riisi.
Kartupelju salaati - kartupelji un majoneeze. Man izliekas saldeni, prasaas klaat marineet vai skaabeets gurkjis.
Piparkuukas veikalos ir dazjaadas. Piparkuuku miiklas nav. Gatavoju pati.
[User Picture]
From:[info]cosmo_shiva2
Date:22. Decembris 2015 - 15:34
(Link)
Mūsu galā kartupeļu salāti bez majonēzes. Ar etiķi un eļļu.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:22. Decembris 2015 - 15:54
(Link)
Tos vaacu kartupelju salaatus mans beerns atsakaas eest. Toties rosolu eed labpraat.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:22. Decembris 2015 - 16:08
(Link)
Es "vācu kartupeļu salātus" arī taisu, bet tur es sagriežu kartupeli vārītu, olu vārītu, marinētu gurķi un tad ar majonēzi - baigi labi!

> Go to Top
Sviesta Ciba