|
Decembris 22., 2015
13:16 Nekad neesmu Ziemassveetkos gatavojusi zosi. Pirms paaris gadiem pasuutiijam biosaimnieciibaa zosi, bet viss ganaampulks salima ar putnu gripu un tika likvideets. Nebuutu bio, buutu poteetas un varbuut nesaslimtu. Bet taa- tradicionaalais vaacu Ziemassvetku vakara eediens - ciisinji ar kartupelju salaatiem. Leeti, aatri, izdeviigi.
|
Comments:
Pamēģini sautētu trusi! Un kā taisa kartupeļu salātus?? Un kā ar piparkūkām??
| From: | zum |
Date: | 22. Decembris 2015 - 14:59 |
---|
| | | (Link) |
|
Mees jau kuro gadu taisaam vistas frikasee. Kaa taisam - pusfabrikaats no pacinajs, plus spargjelji, plus kaperi. Atnaakam no bazniicas, uzsildam, iepildam kaartainaas miiklas gririnjos un gatavs. Klaat veel riisi. Kartupelju salaati - kartupelji un majoneeze. Man izliekas saldeni, prasaas klaat marineet vai skaabeets gurkjis. Piparkuukas veikalos ir dazjaadas. Piparkuuku miiklas nav. Gatavoju pati.
Mūsu galā kartupeļu salāti bez majonēzes. Ar etiķi un eļļu.
| From: | zum |
Date: | 22. Decembris 2015 - 15:54 |
---|
| | | (Link) |
|
Tos vaacu kartupelju salaatus mans beerns atsakaas eest. Toties rosolu eed labpraat.
Es "vācu kartupeļu salātus" arī taisu, bet tur es sagriežu kartupeli vārītu, olu vārītu, marinētu gurķi un tad ar majonēzi - baigi labi! |
|
|
Sviesta Ciba |