Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 9., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:44
Visu Norvēģiju izbraukāju. Neko nepazaudēju, izņemot čības. Tās gan pametu kalnu viesnīcā.
Tagad izdevās Baltijas jūras smiltājā pasēt telefonu. Bet laikam viss labi beidzies. Es vēl kā gārnis slāju pa pludmali, pulēdamās atcerēties, kur tad īsti es tās bikses uzvilku, pieņemot, ka tad man telefons izkrita no kabatas, kad jau atradēji zvanīja manam vīram, bet, kad nesazvanīja, tad manai meitai uz Latviju. Beidzot, kad es atgriezos majās, kopīgiem spekiem mēs tikām sazvanīti un telefons ceļos pa pastu pie manis. Man trūkst vārdu. Vācija.

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]cosmo_shiva2
Date:11. Augusts 2015 - 09:55
(Link)
Mans vīrs Štutgartes Sommer Fest pazaudēja telefonu, josportists bija izdzēris sev netipisku alkohola daudzumu. Iphone 6 kaut kur pilsētas svētku miljons apmeklētāju vidū. Ko domā, pēc brīža man zvanīja atradējs! Es nespēju noticēt, savā prātā biju nau norakstījusi, ka jāpērk tagad jauns telefons. Tad sapratu - šeit nav Latvija, kur no kabatas izvilks vecu Motorollu ar saplēstu ekrānu...
[User Picture]
From:[info]zum
Date:11. Augusts 2015 - 11:16
(Link)
Es gan ticu, ka Latvijā nav tik traki. Man ir izvilkts maks un telefons no somiņas Rīgas autoosta, bet ir arī bijis tā, ka manu pazaudēto maku ar palielu naudu ir nesuši cauri visam Rīgas centram, lai atdotu fakultātē, jo tajā bija studenta apliecība. Bet mani draugi vācieši lielas cerības uz veiksmi nelika. Un vēlāk teica, ka pilsētā kaut kas tāds nenotiktu. Bet redz, pec Tevis teiktā, notiek gan.
From:[info]petro
Date:17. Augusts 2015 - 12:17
(Link)
Es ar pazaudēju čības :) Un arī "gandrīz" kalnos :) - Pie Raunas Staburaga.
From:[info]petro
Date:17. Augusts 2015 - 12:19
(Link)
P.S. Tas notika tiešā saistibā ar Tavu pazaudēto telefonu.

> Go to Top
Sviesta Ciba