Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 3., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:11
Negribēju iet balsot, bet laikam būs jāaiziet. Paldies Ždanokas kundzei, kas veicina neaktīvos balsotājus tomēr apaut kājas un aizvilkties līdz vēlēšanu iecirknim. Bet par pašvaldībām man tiešām nav ideju. Tās pāris būdiņas, ko partijas bija sacēlušas pagājušajā Vasarsvētku tirgū mani absolūti neuzrunāja. Ko darīt ar tiem pašvaldību biļeteniem? Klusi un nemanāmi aiznest uz māju? Kaut kā sabojāt un iemest? Skaļi vēlēšanu iecirknī paziņot, ka visi vietējie ir doģiki un vēlēšanas pēc saraksta nerullē, un vispār neņemt tos biļetenus?

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]krii
Date:3. Jūnijs 2009 - 10:07
(Link)
Vēlēšanu iecirknī strādājošie cilvēki noteikti nav vainīgi pie Tavas politiskās pārliecības cēloņiem, bet darba tajā dienaktī viņiem būs pāri galvai. Tāpēc labāk netrobelē un neāksties, bet mierīgi nobalso tikai par Eiroparlamentu - tādas ir Tavas tiesības un neviens Tevi nespiedīs ņemt ari pašvaldību sarakstus.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:3. Jūnijs 2009 - 10:13
(Link)
+12
[User Picture]
From:[info]zum
Date:3. Jūnijs 2009 - 13:20
(Link)
Nu es jau tikai teorētiskā aspektā :) Gan jau bez manis tur pietiks plānprātiņu. Drīzāk man neērti atteikties no tiem pašvaldību sarakstiem un izpelnīties nosodošus skatienus.

> Go to Top
Sviesta Ciba