|
Aprīlis 10., 2009
16:33 Diedzēti redīsi? Izgāžam bļodā. Gurķis? Sagriežam. Mazs gabaliņš ķīnas kāposta? Sagriežam. Dilles? Sasmalcinam. Puravs? Sagriežam. Visu samaisam ar krējumu un druski sāls. Ēdam. Bļodu izēduši, stenam un apmierināti grudzinam.
|
Comments:
Tu redīsus pati diedzēji? Es te tā apdomāju, ka varētu, bet sabaidījos, vai tās sēklas, ko pārdod sēšanai, nav kkā speciāli apstrādātas ar kkādu ķīmiju.
| From: | zum |
Date: | 10. Aprīlis 2009 - 18:52 |
---|
| | | (Link) |
|
Nē, man atveda ciemakukulim pirktās. It kā pārdodot kaut kur speciāli diedzēšanai un apēšanai domātās sēklas, bet kur un kas tās varētu pārdot man ziņu nav. |
|
|
Sviesta Ciba |