Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 4., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:14
-Davai, es nopirkšu no tevis Vecmīlgrāvja dzīvokli, tur viss ir tik lekni zaļš, priedes stiepjas līdz padebešiem, nevis kā tie nīkuļi, te - putekļainajā Āgenskalnā,- es vēl nesen teicu [info]petro, bet viņš tikai nopietni paskatās un neņem mani nopietni. Vakar mēs gājām staigāties un kaut kas ir tajās putekļainajās ieliņās aiz liepām - jasmīni, aiz jasmīniem - mežrozes. Pagājāmies pa Mārupes ielu un tad bija jāiet, nevarēja neiet uz Arkādiju, manas trakās jaunības salu un cietoksni. Trakās jaunības cietoksnis jau kuro reizi dega, [info]petro izsauca ugunsdzēsējus un mēs pagaidījām, līdz šamie atvilksies un nodzēsīs gruzdumu. Tad paskatījāmies, ko gatavojas celt Auroras korpusus vietā, norijām klunkšķi siekalu un gājām mājās. Sapratu, ka sāku aprast. Bet zaļuma vienalga par maz!

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:4. Jūlijs 2006 - 23:16
(Link)
;)) A man Brekšos gatavojas izcirst ozolu un liepu aleju, ceriņu perimetru un saldi smaržojošās akāciijas... būs kārtējais Būdiņciems.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:5. Jūlijs 2006 - 13:36
(Link)
Vo, majtas! Bet no otras puses, man arī gribas māju. Un ne tikai man :))
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:5. Jūlijs 2006 - 00:22
(Link)
aij miiljmeiten - pieradums vien...
man gan - taisni tai juusu ieprieksheejaa vietaa skjita, ka siltuma maz... ne sajuutu, ne atmosfeeras apkaarteejai videi :((( Ceru, ka iedziivosaties :))) ir daudz, daudz jauku kaktu aagjiitii un tie puteklji ir gana maaniigi :) /to tev izbijis mezhciembeerns staasta ;)/
[User Picture]
From:[info]zum
Date:5. Jūlijs 2006 - 13:39
(Link)
Es varētu iekš bio ierakstī " Nerkšķes vāvojumi", nu nav un nav labi :) Kaut arī ir baigi daudz labā, lielāka dzīvojamā telpa, īsāks ceļš uz darbu, lielāka alga, normāls darba laiks.

> Go to Top
Sviesta Ciba