zizii
zizii
.:::.:.. :.. :. .:...
Pēdīgie pūtieni...
[info]kihelkonna :: - [+1]
[info]kihelkonna :: - [+1]


Oktobris 2018
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

zizii [userpic]

Pele visa atsitusies tēvā. Spītīga, makans.

Šodien liku savākt viņai viņas matugumijas, sprādzītes un citus sū, kas izmētāti pa guļamistabas grīdu. Pati tam visam guļ pa vidu un jūtas ļtoi apmierināta. Es liku vairākas reizes savākt. Beigās neizturēju un teicu, ka ja nesavāks, visas mantas izmetīšu mioskastē. Vienreiz, otreiz atkārtoju - nekādas reakcijas. Nu ko, paņēmu miskastes maisu un davai lasīt visas viņas mantas un mest miskastē. Ko sīkais? Sīkais sedēja un skatijās. Un beigās paņēma klucīti, ko nebiju redzējusi un pati iemeta miskastē. Bez emocijām.

Un tagad nevaru saprast - viņa saprata ko dara vai nē. Viņa zin, kas ir miskaste. Pati nes savus pamperus uz miseni. Bet vai viņa apzinās, ka tās savas mantas neredzēs vairs.
Moš tomēr izvilkt un noslēpt tās viņas mantas?

Comments

ui Jēcis tikpat spītīgs..līdz pakāpei - saprata vai nē.

kad mēs nesen posāmies braukt uz laukiem un es krāmēju somu, sīce ņēma un salika arī dažas savas mantas manā lielajā somā. es dom., viņa vienkārši piedalījās procesā. viņa zina, kas ir miskaste, bet nezina, ka tā ir izmešana uz izgāztuvi un visiem laikiem. viņa domā, ka tā ir viena no vietām, kur liek mantas, kuras neliek skapī. ja tu mestu pa logu vai atdotu citiem bērniem, tad varbūt saprastu, ka tas ir zaudējums.

Jā, manējā arī saliek savas mantas, ko ņems līdz. Pat drēbes izšķiro ko jau esmu salikusi un vajadzības gadījumā pieliek klāt vai izmet ārā.

p.s. mantu noslēpšana ļoti labi strādā. pēc pāris mēnešiem kā jaunas!

o, nu tas pats par sevi saprotams.