zizii
zizii
.:::.:.. :.. :. .:...
Pēdīgie pūtieni...
[info]ikss :: -
[info]kihelkonna :: - [+3]


Oktobris 2018
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

zizii [userpic]

Šodien nav mana laimīgā diena!
Nē, principā arī nelaimīga tā nav. Man vienkārši ir pavasara besis, gribas gulēt un nenormāls nogurums.

Un vēl tikko šitas teksts uzsita baigo dusmu.
Bļe pieriebušās mātītes, kas dirš par resniem cilvēkiem. Tāda sajūta, ka resni cilvēki ir pasaules ļaunums. Ejat dirst, bļa!
Ja parasti gaudas par resnuļiem laižu gar ausīm, tad šoreiz jau šito uztvēru personīgi. Bļadj, man ir liekais svars, tieši tāpēc mans bērns neko treknu neēd. Ceptu meita ēd labi ja 1x nedēļā un tad nevis uz pannas eļļā, bet cepeškrāsnī un follijā.

Bļa, ne visi resnuļi raud par savu svaru bāžot kārtējo baltmaizes kukuli māgā. Ir resnuļi, kas pārtiek no vārītiem dārzeņiem un vistas, nečīkst par to,ka mēneša laikā zaudē tikai 3 kg, bet nedēļas laikā pēkšņi var dabūt plus 5. So pieveriet žaunas! Kamēr paši neesat izbaudījušī uz savas ādas, ko nozīmē cīnīties ar svaru (es nerunāju par nenormālajiem, kam 54kg ir daudz vai kuri domā, ka liekais svars ir 5kg).

Scukas, bļa! Pieriebušies vienreiz!

Comments

Labi rūkts. Galu galā!

kas attiecas uz mani - es jau nenorādīju, vai pati esmu tieva vai resna. tā kā mani pašu ļoti interesēja, kā rodas bērnu liekais svars, meklēju par to rakstus, lai zinātu, ar ko ir jāuzmanās. un man ienāca prātā ar tiem padalīties. atvainojos, ja tas tevi aizskāra.

principā tas nebija tieši uz tevi tēmēts, bet uz visām, kas čīkst un pīkst un meģīna no sevis iztēloties nabadzītes ar liekajiem 5kg un uzskata, ka tās, kam ir vairāk, ir slinkas govis, kas neko negrib darīt savā labā, bet turpina rīt.
es sapratu, ka tie ir citāti, bet tas nemazina dusmu par tiem brēcējiem, kas to ir izdomājuši.

atlausos iemesties sarunai pa vidu ar savu diezgan pamatoto hipotezi- ka berniem liekais svars musdienas ir jo ipashi aktuals tikai delj to dzivesveida- ti- tv un datora, pie ka berni pavada lielaku laika daudzumu kaa talajos laikos- kad bernu majas nevareja dabut jo tam bija ar citiem jadauzas pa aaru.

arī taisnība.
tāpēc es priecājos, ka mums mājās nav tv :D