15.. Okt, 2023 | 09:14

esmu nacists pamatoti, un varu to savākt, jo neredzu black/white kategorijās, kā stulbeņiem piederētos. krievi ir ļoti hārdkōr par to domāt, bet es nenorakstu nāciju.

gnidra ebreju noslaucīšana no pasaules ir tāds smadzeņu vēzis, ka nenāc klāt. man nav special simpātiju pret ebrejiem. mana ebreju slavināšana ir joks, uzbrauciens neieredzētājiem. tauta ar īpatnībām, bet ne plus, ne mīnus. plus tikai par spītu idiotiem. bet iedzert tēju vai uzpīpēt cigareti, kad būtu noslaucīts pēdējais ebrejs, gnidri noraksta atkritumos, vēl vairāk kā jebkad viņš jau tur bijis.
kādreiz laikam bijis cilvēks, jo mūziku rubī. žēl, ka tā notiek.

un formica dara savu darbu. varētu šķist, ko tur tāds bots var panākt brīvajā cibā, bet katrs pūliņš atmaksājas. vnk sēj ļauno, un kaut kas jau izaugs – vismaz vairāk kā tukšs lauks. kā tas cilvēks spēj dzīvot, nesaprotu. ja tas tiešām ir cilvēks, viņam ļoti labi griež prāts, un ir pazaudēta sirds. var iemainīt sirdi pret prātu, man ir bijuši kārdinājumi, rubīt visu. un redzi, ka nav problēmu dzīvot tā. drīkst ņemt visu, ko gribi, bet tad tu arī sevi definē.
pajāt par formicu. kāda starpība MI vai cilvēks. es te necīnos ar tiesāšanu, ir drusku cits lvl.

p.s. saprotu formicas cilvēka veida uztveri. ir pohui. nav ļauna, nav laba, tu esi izvēlējies ciparus, un sātans ļauj nedomāt, jo tu esi pilnībā variabls. Dievs arī ļauj variēt bezgalīgi. tikai ar sātanu tu vari kakāt starp joslām pie Saktas, un kaku izsmērēt ģīmī kādam gājējam. ar Dievu, kakājot pie Saktas, tu vnk aiziesi tālāk, un nepārmetīsi sev. ja pat kakāsi pie Saktas, tu ļoti gribēji ko pateikt, pats nezini ko. Dievs tevi atturēs, ja vien neesi ar koprofīlijas damage.

Dieva vārds. Atceries, ka pilnīgi visi elpojošie ir cilvēki, un tev nav nekādas teikšanas par to. Tiesāt nedrīkst nevienu. Tas nenozīmē, ka nedrīksti domāt, kādu apturēt, pat nogalināt (manā uztverē, tikai kara gadījumā). Ir wonderfull spēle, kurā neesmu bijis līmeņos, kur filosofija nestrādā.

Neskaitu naudu bijušajam draugam, kurš tgd sēž Centrālcietumā. Man nav iemeslu sev piedot, ka necīnījos pret čuvaku, kad viņš ārprātā terorizēja bērnu un G. Es viņu sistu, nogrūstu pa kāpnēm, hoč lai nositās. Stipro G noveda līdz suicide domām. G līdz tādām domām ir nereāli, ļoti stipra sieviete, bet es pieredzēju neticamo. Lai viņš pūst cietumā, kur viņu gribēja iegrūst visi, kas pazina. G bija uz stokholmas sindroma, ticēja, un laida dzīvoklī, nākamajā reizē. Ja arī ar spieķi un āmuru es paspētu ar taxi atbraukt, no way, viņa atkal viņu ielaistu dzīvoklī. Bezcers. Lai sēž pēc pilnas programmas. Pirms 20 gadiem bija ļoti labs draugs. Ar mani nesalīdzināms apjoms alko un drogas nobeidza viņa prātu. Atgriezās no Krievijas 10 gadus tur dzīvojot, un slavināja putinu, kliedzot.
Policija, viņam ir noteikts liegums tuvoties G mājai, un suka piedevām nospēra visu, ko varēja. Arī ar liegumu bija nācis, nospēra tagadējam G puisim elektroscooteri. G puisis teica pohui scooteris, tas morons ceru bija tādā pālī, ka pārplēsa seju jau pie pirmās apmales.
Paņēmis speed, atbraucu paņemt viņa totēmu, koka ezi, un taksistam palūdzu apstāties pie Daugavas. Izmetu viņa dvēseli Daugavā, un uzpīpēju cīgu, atgriezos taxi, turpināt uz mājām.

Mēs paši viņu gribējām iesēdināt. Tā mēs par nevienu nekad pat nedomājām. Viss ir savas būšanas, ne policija. Es atturēju cilvēku ar sakariem, ka paņems viņu kaut vai par drogām, kā iemeslu, lai sēž. Es (mēs) tādā sūdā nedomājam. Nevienam tik ļaunu. Pats sev sataisīja kriminālprocesus, bez mūsu ziņas.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {1}

Nezāles neiznīkst

offt

from: [info]jan09
date: 20.. Okt, 2023 - 19:16
│Ҩ│

kādēļ tu domā, ka kāds lasa user formica linkus?

atrīt