17.. Mar, 2023 | 14:49

cik var vārtīties šausmās. labāk te rakstīt jebko, kaut vai pazemot sevi. tas ir drausmīgs kārdinājums kaut kokčiku, vai stipro 150g šobrīd. sātanisks kārdinājums.

darbs ir mata galā. apskatījos aktuālos jaunumus. man ir laiks līdz otrdienai izdarīt visu nedēļu kavēto. vēl neesmu nogrimis. vienīgi manā darbā vajag spoži eļļotu prātu, kas pat šodien neiedzerot, īsti vēl neatjaunosies, lai paspētu darbus laikā. lūk, ja iedzeršu, tad paliec sveika dzīve. pēctam līdz pašenei var nebūt tālu.

un tā liekas, nu 100g, un uz mirkli būs miers.

nebūs vairs nekādas čalojošās zivs. es nezinu vairs kas es esmu. tā ir tikai postalko ķīmija, kas padara neiespējamu būt ar sevi domās. ja neiedzeršu un darbus izdarīšu, varēšu sevi tā nemocīt.

visas no domām ir ārprātīgas. arī tas, ko man vēl par sevi domāt alko saistībā? es taču jau visam šim esmu gājis cauri, un vēl bezcerīgākā, nesalīdzināmā situācijā. un tas, neredzu, kā var vairs nenotikt atkal, kādreiz. augustā es uzvarēju elli ar visiem tās saimniekiem, un šķita, man deva PĒDĒJO iespēju.

kāpēc šonedēļ vislaik uzpeldēja vovka, un smart-id pieprasīja 0000? domāju, esmu tur kautkur ļoti ļoti bīstamā situācijā, un man to rāda.

skatos apkārt ar acīm pa istabu. nē, viss ir izdzerts. xanaxu vairs nevar. kļūst tikai dārzenīgāk, neko daudz mierīgāk

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {1}

apolineers

from: [info]apolineers
date: 19.. Mar, 2023 - 10:12
│Ҩ│

Džoin mī in ze marvellous klub of AA
Palīdz.
Pēc pieredzes saku.

atrīt