Zete akal muldās

Zetinja Tresor

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gribu pirkt smartu, bet bail, pastāvīgi piesēsties pie automāta.. vēl tizla uz sajūgu palikšu. :(
  • vinjam tachu piekare zema!
  • (Anonīms)
    Gribi mazu un jauku - paskaties uz Fiat Panda 4x4. Mazs, jauks, ir klīrenss, var arī pa ietvēm vilkt, arī mežā nav pats vājākais (4x4klubs.lv pasākumos tauta ar Pandu arī piedalās).

    Kas attiecas uz automātu, mana n^x-ā mašīna bija Audi A6 (C5) automāts, tāds ideāls 5-ātrumu, slēdzās nemanāmi gan pedal-to-ze-metal braukšanas režīmā gan arī vecmāmiņu vadāšanas režīmā. Nobraucu 2 vai 3 gadus, noplēsu visu plastmasas "bruņu" apakšā un sapratu ka tā turpināties nevar, pārsēdos uz LR Discovery (pazīstams offroad aprindās kā "skolas autobuss"), ar manuāli. I nekādu emociju, viss skaisti un daiļi. Te gan piebilde - braukt sāku kādu mazpadsmit gadu vecumā kad vēl netiku līdz pedāļiem - sēdēju fāterim klēpī, stūrēju un štepselēju robus. Kad tiku līdz žiguļa pedāļiem tad sāku pats braukt, tā ka līdz pirmajam automātam man ir bijuši kādi 10 gadi pie manuālās kārbas.
    • 4x4 pandas man nav pa kabatai un lietotas internātā tirgojas bez pilnpiedziņas.. es jau pasiekalojos uz šamām kādu brīdi, bet man nav tādas naudas, lai varētu šamo tā uzreizi atļauties, līzingam šādas cenas auto nāks klāt visi kasko šmasko utt utt, kurus es uzskatu par liekiem izdevumiem.

      es gribu mazēdelīgu, mazgabarīta pilsētas auto, kuru var noparkot pusstāvvietā, kā ari man ikdienā iekš auto neatrodas vairāk pa 2 cilvēkiem. Sanāk tie 4 litri uz 100 un pusmašīnas izmēŗs ir tas, ko dakters parakstījis. smartiem ir bik nokritušas cenas un ir daži, ko labprāt apskatītu.. tikvienkā tas, ka viņi nenāk ar normālām kārbām.. nāk tikai trīs veidu nenormālas kārbas. :(
  • volva vairs nepatīk?
Powered by Sviesta Ciba