Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 29th, 2022|06:35 pm

gnidrologs
Kas tajā ir divkosīgs? Aizliegt runāt cilvēkiem kas tev nepiekrīt ir pretēji demokrātijas principiem. Ja tas tiek akceptēts, tad demokrātijas efektīvi neeksistē. Cik jau labu laiku ir novērots, kreisie pilnībā atbalsta šīs demokrātiskās brīvības atcelšanu.

Elons ir lielā mērā high functioning šitposteris un trollis, bet viņa izmaiņas tviterī ir atcēlušas 90% visas nepamatotās, politiski un ideoloģiski motivētās cenzūras.

Kreisajos medijos tiek melīgi aprakstīts un tiražēts viens gadījums, kurš ir nesaistīts un iepriekš teikto neatceļ. Cilvēks mēģināja nozagt Maska tviteri indentitāti un izteikties viņa vārdā, par ko tika banots. Tas būtu noticis arī vecajā tviterī. Nekāds sakars ar cenzūru. Identity theft pat ir noziegums daudzos ASV štatos. Akaunti, kas atklāti šaržo kādu personu netiek banoti. Šeit nolūks bija cits. Radīt iespaidu, ka Masks saka, to ko nesaka. Piemērs. Tu gribētu lai kāds izplata pedo pornu, lietojot tavu īsto vārdu un uzvārdu?

Tikmēr ne tikai satīriķi, kas iesmej par wokēm, bet pat politiķi, sākot ar prezidentu Trampu un vienu sievieti kongresmeni (aizmirsu uzvārdu) tika izbanoti tikai par to kas viņi ir un ko pārstāv. Nepiekrišana kreisajiem ekstrēmistiem noveda pie delte/ban. Antifa tipāži burtiski bija šī soctīkla moderatori. Absurds un pilnīgi nepieņemami mūsdienu pasaulē, kas pretendē uz demokrātijas un caurspīdīguma/likumisma ideāliem.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.